KONAČNO JE PRONAŠLA SREĆU

SVI LJUBAVNI BRODOLOMI SANDRE BULOK: Muškarci je varali i ostavljali, a on joj je priredio NAJBRUTALNIJU izdaju! (FOTO)

Važi za jednu od najlepših žena sveta, ali sreću u ljubavi nikad nije imala

Ljubav i zavođenje
Autor:
SVI LJUBAVNI BRODOLOMI SANDRE BULOK: Muškarci je varali i ostavljali, a on joj je priredio NAJBRUTALNIJU izdaju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sandra Bulok (56) važi za jednu od najlepših i najharizmatičnijih glumica. Miljenica je publike, a filmovi u kojima glumi se rado gledaju. Iako je stekla svetsku slavu i čini se da joj sve ide od ruke, činjenica je da je nije pratila sreća kada je ljubav u pitanju.

Mnogi se pitaju kako je moguće da ona ne može da zadrži muškarca pored sebe, ali istina je da su gotovo sve njene veze bile kratkog daha i da je često bila ostavljana i prevarena. Kao tinejdžerka preživela je i seksualno zlostavljanje, zbog čega je rešila da pomogne svim žrtvama doniranjem novca organizaciji "Time's Up", koja se bavi ovim problemom.

Bila je u vezi sa Rajanom Goslingom, a šuškalo se da joj je on bio neveran. Kako je sama priznala u jednom intervjuu, jedan momak sa kojim se zabavljala je ostavio bez objašnjenja. Sreću u ljubavi pokušala je da nađe u zagrljaju Metjua Mekonahija, Tejtona Donovana i Boba Šnajdera, ali su se sve te veze završile neslavno.

VIDEO JE U REKLAMI I REKAO-OVO JE ŽENA ZA MENE! SUTRA PUTUJEM DA JE UPOZNAM: Neverovatna ljubavna priča duga 50 godina!

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Kada je konačno mislila da je pronašla sreću, usledila je izdaja koju će pamtiti celog života

Ipak, najveću izdaju je doživela od čoveka kojem je izgovorila sudbonosno "DA". Džesi Džejms sa kojim je bila u braku od 2005. do 2010. godine je samo jedne večeri odlučio da ostavi tačku na njihovu vezi i nestane. Ispostavilo se da ju je on varao tokom čitavog braka. Ovu izdaju glumica je teško podnela, pa je tako propustila i nekoliko važnih javnih događaja.

Izvori bliski glumici su tvrdili da je bila u potunom šoku i da nije bila spremna za suočavanje sa medijima. "Bila je uverena da je on njena srodna duša, a on joj je zabio nož u leđa", govorili su tada.

Ona je ovo iskustvo opisivala kao najtraumatičnije u životu i naglašavala da su joj trebale godine da se oporavi od oe izdaje.

ZBOG NJE JE BACIO 22 GODINE BRAKA U VODU: Slavni di-džej uživa u ljubavi sa atraktivnom crnkom! (FOTO)

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Na sreću, u Sandrinom životu pojavio se čovek koji joj je vratio osmeh na lice i veru u ljubav. Reč je o fotografu, Brajanu Rendalu sa kojim je već nekoliko godina u srećnoj vezi. Par se venčao na tajnoj ceremoniji, daleko od očiju javnosti, a usvojili su i dvoje dece, devojčicu Lailu i dečaka Luisa.

"Brajan je brižan i vrlo nežan. Deci je on broj jedan dok ja dolazim posle njega, alu razumem ih jer ipak je on taj koji je humorističniji i koji ih bolje tretira", zaključila je holivudska glumica.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs