KRALJ ČARLS I KAMILA PARKER ŽIVE U ODVOJENIM KUĆAMA, POVOD JE NEVEROVATAN: Samo u svom domu kraljica pokazuje PRAVO LICE

Odnos kralja Čarlsa i Kamile Parker prošao je kroz brojne turbulencije, ali već decenijama odoleva svim preprekama!

Ljubav
00:15h Autor:
KRALJ ČARLS I KAMILA PARKER ŽIVE U ODVOJENIM KUĆAMA, POVOD JE NEVEROVATAN: Samo u svom domu kraljica pokazuje PRAVO LICE
Kralj Čarls sa Kamilom, Foto: Profimedia

Britanska kraljevska porodica ne prestaje da intrigira javnost, posebno što se oko Kralja Čarlsa i njegove snaje Kejt Midlton nalaze brojne tajne zbog kojih se danima razvijaju razne teorije zavere. Nikome nije jasno zašto je dvor toliko misteriozan kada su u pitanju njhova zdravstvena stanja. Ne pamti se kada se ovoliko pisalo i pričalo o članovima monarhije, još od smrti kraljice Elizabete.

Naime, kada je najdugovečnija vladarka preminula saznale se su se brojne stvari o čuvenoj dinastiji. Međutim, jedna stvar je začudila mnoge - vrlo često Kralj Čarl i njegova žena Kamila Parker provode vreme u razičitim kućama.

Bridžit Makron, Kralj Čarls III
foto: Andrew Parsons/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako su pisali strani mediji, Kamila dane najčešće provodi u kući Rej Mil koja se nalazi samo 15 minuta vožnje od rezidencije gde je smešten njen suprug, kralj Čarl. To mesto kraljica supurga naziva "svojim domom". Ali, otkako je kralj razboleo, situacija se malo promenila, te mu je nekadašnja ljubavnica najveći oslonav i trudi se da mu maksimalno olakša put do ozdravljenja.

Kamila je ovu nekretninu kupila 1996. za 850.000 funti, od prihoda od razvoda od bivšeg supruga Endrua Parkera Boulsa. Od tada do sada ona živi u toj kući, koja nije zvanični deo kraljevskog imanja.

Kralj Čarls III, Kraljica Kamila
foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kuća Rej Mil poseduje 6 spavaćih soba, udobnu kuhinju i dnevni boravak, kao i prostran vrt. Ljudi koji poznaju Kamilu kažu da se ona jedino može opustiti u toj kući, daleko od posluge, medija i kraljevskih asistenata.

U toj kući Kamila je živela između 1996. i 2003. i zadržala ga je kao seosku bazu kada je to bilo potrebno.

Takođe se ističe da otkako se udala za Čarlsa 2005. godine, Kamila je razumno insistirala na održavanju odvojenog doma. Ta odluka je sačuvala njenu prizemnost, ali i uspešan brak, kako smatraju mnogi ljubitelji kraljevske porodice.

1 / 5 Foto: : WPA-Pool/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Ona ne mora da brine o tome kako izgleda kuća. Čarls je strašno pedantan, dok Kamila ostavlja stvari posvuda. On voli da su sve stvari na svom mestu, a ona za to ne mari. U toj kući može da sprema doručak u kućnom ogrtaču i da se druži sa svojim unucima bez ceremonije i opterećenja koje nose kraljevske rezidencije -otkrio je svojevremeno izvor za Dejli Mejl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs