POTEZ KOJI POKAZUJE KOLIKO JE OZBILJNA SVAĐA VILIJAMA I HARIJA I DA POMIRENJE NIJE NI U PLANU: Ovo stvarno nije realno

Prinčevi Hari i Vilijam večeras će prisustvovati zajedničkom događaju ali samo pod jednim uslovom

Vip priča
POTEZ KOJI POKAZUJE KOLIKO JE OZBILJNA SVAĐA VILIJAMA I HARIJA I DA POMIRENJE NIJE NI U PLANU: Ovo stvarno nije realno
Foto: AP / Toby Melville

Prinčevi Hari i Vilijam trebalo bi da se večeras pojave na istom događaju organizovanom u čast princeze Dajane u Londonu. Iako će braća prisustvovati istom događaju, oni se neće sresti.

Naime, plan je da se princ Hari prisutnima javi putem video poziva, ali on će to da uradi tek kada princ Vilijam napusti prostoriju.

Koliko je svađa između braće ozbiljna i kako pomirenje nije ni u planu najviše pokazuje ovaj potez, jer čak ni virtuelno ne žele da budu u isto vreme na istom mestu.

Megan Markl, Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Hari
foto: Profimedia

Nagrada koja nosi ime princeze Dajane osnovana je kako bi se i dalje širila ideja pokojne princeze da mladi imaju moć da menjaju svet na bolje. Njena dobrotvorna organizacija vodi programe protiv zlostavljanja i mentorstva te odaje priznanje inspirativnom radu mladih ljudi.

"Princ od Velsa sastat će se s ključnim osobljem i pristalicama nagrade Dajan, pre nego što se pridruži ceremoniji gde će čuti o radu dobitnika, održati kratki govor i uručiti nagrade ovogodišnjim dobitnicima," saopštenje je iz Palate.

Princ Hari, Princ Čarls, Princ Vilijam
foto: Profimedia

Veći deo svog života prinčevi su bili bliski, ujedinjeni bratskom ljubavlju i zajedničkom traumom zbog gubitka majke. Ali kako se Hari venčao sa Megan, njihovi odnosi su zahladneli i braća više i ne pričaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs