ONA JE BILA PRVA LJUBAV NOVAKA ĐOKOVIĆA: Živa je vatra, a za noć zgrne 30.000 evra

Lidija je bila prva devojka Novaka Đokovića za kojom je bilo lud, a veoma je atraktivna.

Celebrities
16:17h
ONA JE BILA PRVA LJUBAV NOVAKA ĐOKOVIĆA: Živa je vatra, a za noć zgrne 30.000 evra
Foto: Printscreen Twiter/@iLidija

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković već godinama užćiva u ljubavi sa suprugom Jelenom. Par se venčao 20214. godine nakon dužeg zabavljanja, a pre nego što je upoznao Jelenu, Novak je bio u ljubavi sa Lidijom Popović.

Bilo je to pre nego što je srpski teniser postao planetarno popularan i najbolji na svetu u ovom sportu, a Novakova karijera je i presudila ljubavi. Nedugo nakon prekida sa Lidijom, Novak je započeo vezu sa Jelenom koja mu je danas supruga.

Međutim, i Lidija Popović je danas deo javne scene. Poznat je di-džej, nastupa pod imenom Lejdi Li i na društvenoj mreži Instagram ima preko 400.000 pratilaca. Pre dve godine je Lejdi Li imala više od 80 inostranih nastupa, najviše na prostoru Azije, a od jednog navodno zaradi i 30.000 evra.

Lidiju zovu i "srpska Džej Lo", a u jednom od intervjua otkrila kakva je bila veza sa Đokovićem.

- Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvale - rekla je Lidija za domaće medije svojevremeno.

- Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari - dodala je.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs