MILICA MILŠA JE U REKODNOM ROKU SMRŠALA 10 KILOGRAMA: Izbacila 2 namirnice i istopila se, jednu stvar nikad ne preskače

Milica Milša uspela je da smrša 10 kilograma na veoma jednostavan način.

Fitnes & Nutricija
MILICA MILŠA JE U REKODNOM ROKU SMRŠALA 10 KILOGRAMA: Izbacila 2 namirnice i istopila se, jednu stvar nikad ne preskače
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Milica Milša važi za jednu od najpopularniih domaćih glumica, a publika i dalje pamti kako je glumica izgledala pre 20 godina. Moglo bi se reći da nije bilo zgodnije glumice od nje, dok je vremenom, dobila višak kilograma.

Međutim, glumica je to uspela da reguliše, te da smrša čak 10 kilograma.

Glumica je izbacila dve vrste namirnica iz ishrane - one koje sadrže proste šećere i belo brašno. Takođe, više ne jede velike porcije.

Milica Milša
foto: Kurir/Zorana Jevtić

"Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama", rekla je Milica za Hit. "Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije."

Zahtevi snimanja su veliki, nekad se radi i po 12 sati dnevno. Zato Milica ne stiže da kuva, pa se nekadašnja devojka sa naslovne strane "Plejboja" prilično ugojila.

Čak i kada je primorana da naruči hranu, trudi se da to bude što zdraviji izbor. Doručak je uglavnom baziran na ovsenim kašama, jajima ili integralnim projicama.

Za ručak jede junetinu ili teletinu sa povrćem.

"Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca", kaže Milica.

Milica Milša
foto: Kurir/Marina Lopičić

Prema njenim rečima, odlučila se za ovakvu ishranu više zbog zdravlja nego zbog linije. "Zadovoljna sam svojim izgledom i planiram da ostanem na ovom režimu sve do godišnjeg odmora, a onda ćemo Žarko i ja da se opustimo", najavljuje glumica.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs