ČUVENI ŠPANAC PRKOSI MNOGIMA ZBOG BRAKA S 41 GODINOM MLAĐOM: Ćerka mu starija od žene, a svima zapušio usta 1 potezom

Kiko Matamoros ne mari za tuđe komentare, uživa u bračnim vodama sa više od 4 decenije mlađom suprugom, koja je vršnjakinja njegovoj deci.

Ljubav
00:16h Autor:
ČUVENI ŠPANAC PRKOSI MNOGIMA ZBOG BRAKA S 41 GODINOM MLAĐOM: Ćerka mu starija od žene, a svima zapušio usta 1 potezom
Foto: Printscreen Instagram / kiko_matamoros

Španska TV zvezda Kiko Matamoros i njegova supruga, inače influenserka, Marta Lopez Alamo pokazuju na delu da ljubav zaista ne poznaje granice. Naime, razlika između njih je, čak, 41 godina, ali to im ne predstavlja nikakvu prepreku, već svakim danom sve više uživaju u svojoj romansi, iako njihova veza mnoge frapira.

Ovo dvoje zaljubljenih pratile su oštre kritike od početka njihove veze zbog razlike u godinama koja ih deli, dok Kiko ima 67, Marta je napunila tek 26. Međutim, oni ne mare za komentare dugih, a trenutno uživaju u prazničnoj atmosferi u glavom gradu Španije. Gde god se pojave, privlače pažnju prisutnih upadljivim stilom, ali i slobodnijim ponašanjem.

Par koji pokreće lavinu komentara upoznali su se 2019. u noćnom izlasku u Madridu, a iste godine su se i venčali.

Kiko iza sebe ima brak sa Makoke kojom je bio oženjen od 2016. do 2019. i sa Marijan Flores sa kojom se venčao 1984, a od koje se razveo četiri godine kasnije..

Otac je petoro dece, njegova ćerka Laura ima 30 godina, što znači da je strija od maćehe Marte. Druge dve naslednice Anja (23) i Ajrin (25) su gotovo Martine vrišnjakinje.

Kiko ima i stariju ćerku Lusiju Matamoros Flores i sina Dijega Matamorosa Floresa (37).

"Život se sastoji od opcija, ili rizikuješ ili ne pobeđuješ, ili ne gubiš... Život ide dalje, promene su teške, ponekad je sve vrtoglavo... ima trenutaka kada te promene koštaju previše... predivna faza mog života koju ostavljam iza sebe, da bih započela novu", prokomentarisala je Marta ranije na društvenim mrežama.

Kiko je poručio da bi voleo da dobije šesto dete, prvo sa trećom suprugom: "Srećan sam što imam partnerku koja je jako mlada i znam da naše dete neće ostati siroče, neće u isto vreme izgubiti i majku i oca, to bi bila katastrofa."

(Stil / Žena.rs / lavanguardia.com)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs