UPAKOVALA JE 140 KILOGRAMA U HALJINU I SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA: Ovako izgleda debela žena koja puca od samopouzdanja

Pevačica ima 140 kilograma, a višak je prekrila haljina neobičnog kroja.

Moda
11:20h
UPAKOVALA JE 140 KILOGRAMA U HALJINU I SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA: Ovako izgleda debela žena koja puca od samopouzdanja
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata pevačica Lizo pojavila se u haljini zanimljivog kroja, kojom je uspela da sakrije višak kilograma. Pevačica ne mari za činjenicu da ima 140 kilograma, te neretko oblači uske, providne haljine, koje otkrivaju i više nego što bi trebalo.

Međutim, uprkos višku kilograma, pevačica sa svojih 35 godina izgleda veoma mladoliko i zadovoljno. Zanimljivo je da je njeno samopouzdanje na zavidnom nivou, a njen primer služi svim ženama koje se ne osećaju lepo u svojoj koži.

Lizo
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Melisa Vivijan Džeferson, poznatija pod umetničkim imenom Lizo, je pevačica, muzičarka (svira flautu) i glumica. Rođena je u Detroitu, odrasla u Hjustonu, a svoju muziku opisuje kao "crkveni gospel uz koji se tverkuje".

Lizo je jednostavno to: spoj nespojivog! Sa svojih 177 cm visine i 140 kg težine, Lizo je "velika" žena.

Lizo
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Muzičarka od desete godine svira flautu, a diplomirala je na izvođenju iste. Iako je njena muzika tu da zablista u ovom momentu i da ponudi nešto novo, ipak Lizo se više gleda, nego što se sluša.

1 / 8 Foto: Profimedia

"Ne mogu se jednog dana probuditi i ne biti crna. Ne mogu se jednog dana probuditi i ne biti žena. Ne mogu se jednog dana probuditi i ne biti debela. Uvek sam bila crna, žena i debela. Uvek sam imala ove tri stvari protiv sebe na ovom svetu, i zato što moram da se borim za sebe, ja moram da se borim i za sve vas koji ste kao ja", rekla je pevačica za tinejdžerski Vog.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs