I DOK JE MLAĐA PIKSIJEVA ĆERKA OCA ŠOKIRALA, STARIJA ŽIVI POD VELOM TAJNI SA MOĆNIM SUPRUGOM: A zgodni sin živi kao BOG

Piksijeva deca vode potpuno različite živote, ali jedno je sigurno - svi uživaju u luksuzu i raskoši.

Celebrities
17:55h Autor:
I DOK JE MLAĐA PIKSIJEVA ĆERKA OCA ŠOKIRALA, STARIJA ŽIVI POD VELOM TAJNI SA MOĆNIM SUPRUGOM: A zgodni sin živi kao BOG
Piksi sa suprugom, Foto: ATA Images

Legendarni Dragan Stojković Piksi trenutno ispisuje neverovatnu istoriju srpskog fudbala! Naime, pošlo mu je za rukom da odvede reprezentaciju na Evropsko prvenstvo posle dve i po decenije čekanja. A osim izvanrednih rezultata na terenu, može da se pohvali i divnim brakom sa prelepom Snežanom, koja slovi za posebnu damu otmenog stila. Decenijama uživaju u ljubavi bez skadnala sa troje dece.

A kraj 2023. godine čuveni Piksi neće samo pamtiti po bilijantnim sportskim rezultatima, već i po nezaboravnim porodičnim trenucima - njegova mezimica Anja Valnete je trudna i to četrti put, a nekadašnji fudbal dobija peto unuče.

Dragan Stojković Piksi
foto: ATA Images

Lepa brineta je mama tri devojčice, Indije Rouz, Kasije Ginze i Aleksije Saskije, koje je dobila u braku sa reli-vozačem Hugom Valenteom, a sada očekuju još jednu prinovu. Radosnu vest su obelodanili na društvenim mrežama uz prelepe fotografije.

Anja je pozirala u glamuroznoj plavoj haljini, što su mnogi protumačili da stiže dečak. Međutm, prelepa trudnica nije otkrivala pol bebe.

Piksijeve naslednice su srećno udate i ostvarene u ulozi majke. Mlađa ćerka Anja često je tema domaćih medija, a o njenom venčanju pisalo se kako na svetskim tako i na našim prostorima. Trenutno živi i radi u Londonu, sa suprugom Hugom Valenteom i tri naslednice, a velelepnu vilu dobila je na poklon upravo do svog oca. Sudeći prema fotografijama koje Anja redovno objavljuje, brak sa njenim izabranikom joj i te kako prija. A sada su sve iznenadili, otkrivši da će se ostvariti u ulozi roditelja po četvrti put.

Anja Valete
foto: Printscreen Instagram - Anja

Anja Valente je veoma interesantna domaćoj javnosti, a o njenom glamuroznom venčanju s reli vozačem pisali su ne samo naši, već i svetski mediji.

Naime, Piksijeva ćerka izabraniku se tri puta zaklela na večnu ljubav.

Prvo su sudbonosno „da“ izgovorili krajem februara 2018. godine na intimnoj ceremoniji u Parizu. Drugo venčanje bilo je glamurozno i odigralo se na jugu Francuske u gradu Antibu, gde je za goste bio rezervisan luksuzan hotel, a na kraju večeri upriličen je vatromet koji je ispunio nebo nad Azurnom obalom, piše Zadovoljna.rs.

Njima je pripala velika čast da im japanski "Vog" objavi fotografije sa venčanja u štampanom izdanju. Prelepa Anja blistala je u venčanici sa potpisom modne kuće "Elie Saab".

Posle dve ceremonije u Francuskoj, venčali su se i u beogradskoj Sabornoj crkvi, nakon čega je organizovano slavlje u restoranu na Kalemegdanu uz prisustvo mnogih poznatih ličnosti.

O njenoj grandioznoj svadbi se mesecima brujalo, dok je i japanski "Vog" pisao o ovom glamuroznom događaju.

I Stojković ne krije da je prezadovoljan Anjinim izborom.

- Nikada se nisam mešao u Anjin izbor partnera jer je to isključivo individualna stvar svakog čoveka. Ipak, ona je od prvog dana imala moju punu podršku, kao i uvek. Hugo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga. Izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom - rekao je jednom prilikom Piksi.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / wedstagrams

S druge strane, njena starija sestra Andrea je prava misterija za javnost. Rodila se u Francuskoj, gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je modni dizajn u Londonu i Parizu, a istoriju umetnosti magistrirala je u Njujorku i radi u jednoj modnoj kući. O njenom ljubavnom životu se ne zna gotovo ništa, osim da joj se suprug zove Mete Yelkenci i da imaju ćerku Sijenu.

Draganov sin već godinama živi na relaciji Amerika-Britanija. Marko je ulagao u svoje obrazovanje , pa je diplomirao menadžment na jednom od najprestižnijih londonskih fakulteta.

Veliki je ljubitelj putovanja, što se može videti na njegovom profilu na Instagramu gde objavljuje fotografije sa atraktivnih i egzotičnih destinacija. Osim toga, obožava luksuzna kola, ali i da popije čašu dobrog vina. Slavnom ocu je velika podrška u svim poslovnim poduhvatima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs