NJIHOVA VEZA JE DOKAZ DA ZA PRAVU LJUBAV NIKAD NIJE KASNO: Najlepša žena na svetu, zaljubljena je do ušiju u ovog čoveka

Oni su dokaz da za pravu ljubav nikad nije kasno i da ne treba gubiti nadu.

Ljubav
Autor:
NJIHOVA VEZA JE DOKAZ DA ZA PRAVU LJUBAV NIKAD NIJE KASNO: Najlepša žena na svetu, zaljubljena je do ušiju u ovog čoveka
Ljubavna priča Monike i Tima, Foto: Russo / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Reditelj Tim Burton, (65), i glumica Monika Beluči, (59) započeli su svoju romansu u februaru 2023. godine. Prvi put kada su se pojavili kao par na crvenom tepihu, privukli su pažnju obožavalaca, a mnogi su komentarisali kako izgledaju veoma zaljubljeno. Njihova priča je odličan pokazatelj da nikada nije kasno da se nađe prava ljubav.

Monika Beluči
foto: Anna Maria Tinghino / Sipa Press / Profimedia

Prvi put su se sreli tačno pre 16 godina na Filmskom festivalu u Kanu 2006. Međutim, a naredni put su se sreli na filmskom festivalu Lumiere u Lionu 2022. godine kada je Beluči, kao počasni gost festivala, izašla na binu da uruči Bartonu prestižnu nagradu za životno delo.

Glasine o njihovom zabavljanju počele su da kruže u februaru ove godine. Oni su uslikani kako hodaju ruku pod ruku i ljube se na Dan zaljubljenih. Pričalo se da su se tajno zabavljali četiri meseca pre nego što su se zajedno pojavili u javnosti.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U junu je Monika nakon višemesečnih spekulacija otvoreno izjavila da je u srećoj vezi sa rediteljem.

Ono što mogu da kažem... Drago mi je što sam upoznala ovog čoveka, pre svega“, rekla je glumica. „To je jedan od onih susreta koji se retko dešavaju u životu... Znam ga kao čoveka, volim ga, a sada ću da se upoznam i sa režiserom, počinje još jedna avantura."

Tokom zajedničkog boravka u Londonu, sarađivali su na Beetlejuice 2, gde je Barton režirao dugo očekivani nastavak svoje horor komedije iz 1988.

„Volim Tima“, nastavila je Monika. "I veoma poštujem Tima Bartona."

Monika Beluči
foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Pre svoje trenutne veze, Barton je imao dugogodišnju vezu sa glumicom Helenom Bonham-Carter. Bili su zajedno 13 godina pre nego što su se rastali 2014. Zajedno imaju dva sina, Bilija Rejmonda i Nel.

U međuvremenu, Monika se udavala dva puta. Njen prvi brak bio je sa italijanskim fotografom Klaudijem Karlosom Basom kada je imala 20 godina, ali su se razveli nakon šest meseci. Kasnije se udala za francuskog glumca Vinsenta Kasela 1999. godine, a razveli su se 2013. Zajedno imaju dve ćerke, Devu i Leoni.

(Stil/Brightside)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs