MOĆNI MILIJARDER RASTURAO BRAKOVE SVE DOK NIJE SREO 32 GODINE MLAĐU ČUVENU NOVOSAĐANKU: Naučila ga šta je PRAVU LJUBAV

Monika Seleš već 15 godina uživa u braku sa 3 decenije starijim biznismenom Tomasom Golisanom.

Ljubav
13:26h Autor:
MOĆNI MILIJARDER RASTURAO BRAKOVE SVE DOK NIJE SREO 32 GODINE MLAĐU ČUVENU NOVOSAĐANKU: Naučila ga šta je PRAVU LJUBAV
Monika Seleš, Foto: Printscreen Instagram / monicaseles10s

Teniserka Monika Seleš bila sportistkinja kojoj su prognozirali istorijske uspehe i jeste koračala krupnim koracima ka vanserijskim rezultatuima. Na terenu je bila nezaustavljiva, svi su divili njenom načinu igre, jer poraz za nju nikad nije bila opcija.

I ko zna dokle bi dogurala ova sjajna žena, da joj jedan prolećni dan u Hamburgu nije promenio sudbnu iz korena. Naime, sa leđa joj je prišao i ubo nožem opsednuti navijač Nemice Štefi Graf.

Naknadno je utvrđeno da je Ginter Parhebio psihički neuravnotežen, a nakon šest meseci u pritvoru osuđen je na dve godine uslovne kazne, uz obavezno lečenje. Preminuo je u aprilu ove godine.

Monika Seleš
foto: Adam Scull / Newscom / Profimedia

Upamćena je i kao najmlađa teniserka koja je osvojila Rolan Garos i to sa samo 16 godina. Monika je u trenutku napada imala svega 19 godina i neverovatnih devet grend slem titula iza sebe. Bila je na dobrom putu da postane najbolja igračica svih vremena, međutim brutalan napad je na nju uticao i fizički i psihički.

Osim blistave karijere Monika je često bila u centru pažnje javnosti zbog svojih ljubavnih izbora, a konačno se skrasila 2009. godine, kada je uplovila u vezu sa milijarderom Tomom Golisanom, koji je 32 godinu stariji od nje.

Upoznali su se na utakmici Bufalo Sabersa, čiji je on u to vreme bio vlasnik. U momentu sudbonosnog susreta, bivša teniserka je imala 41, a poznati moćnik 71. Ljubav su krunisali brakom 2014. i od tada žive u skladnoj zajednici na Floridi, bez ikakvih skandala.

Selešova je tada prvi put izgovorila sudbonosno "da", dok Golisan iza sebe ima tri braka i dvoje dece. Tom je bogatstvo stekao kao osnivač jedne od najvećih kompanija za isplatu ličnih dohodaka, a jedno vreme je bio i vlasik hokejaškog kluba "Bafalo Sejbrs".

Poznati biznismen se bavio i politikom i tri puta se neuspešno kandidovao za guvernera Njujorka - 1994, 1998. i 2002. godine. Golisano je poznati filantrop i vlasnik fondacije "Golisano", koja podržava programe za osobe sa intelektualnim poremećajima.

Veza nekadašnje teniske šampionke i biznismena bila je od početka intrigantna za javnost s obzirom na razliku u godinama, ali i na njegovo bogatstvo koje se procenjuje na preko 2 milijarde dolara. Međutim, kako Monika i sama ima na bankovnom računu oko 75 miliona, čini se da je ipak posredi prava ljubav.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs