DOŠLA SAM S POSLA I SAZNALA DA ME MUŽ VARA SA ROĐENOM SESTROM: Kad mi je ćerka otkrila šta je videla, zanemela sam

Ispovest žene koju je muž prevario sa sestrom prepuna je šokantnih detalja.

Ljubav
DOŠLA SAM S POSLA I SAZNALA DA ME MUŽ VARA SA ROĐENOM SESTROM: Kad mi je ćerka otkrila šta je videla, zanemela sam
Foto: Shutterstock

Preljubnie afere su učestala pojava, dok raskrinkavanje istih može biti veoma bolno i razočaravajuće. Takvu subinu doživela je žena, kojoj su muž i sestra zabili nož u leđa. Ona je svoju ispovest objavila na Redditu, gde su joj mnogi korisnici pružili podršku.

"Imam 38 godina i tri ćerke od 15, 12 i šest godina. Njihov otac i ja smo se razveli kada je najmlađi imao samo dve godine. Moj bivši muž je imao aferu sa mojom 35-godišnjom sestrom. Prišunjali su mi se iza leđa, a ja sam to saznala kada sam jednog dana došla ranije s posla."

Žena, Muškarac, Raskid
foto: Shutterstock

Ova mama je rekla da su njen muž i sestra izmišljali svakakve izgovore da opravdaju svoju aferu, pa je zbog dece sačekala sa razvodom da vidi da li će zaista prekinuti svoju tajnu vezu. Ali kada je to još trajalo šest meseci kasnije, predala mu je papire za razvod. Nažalost, njeni problemi sa bivšim mužem i sestrom nisu tu završili.

"Moja sestra, takođe poznata kao maćeha mojih ćerki, rekla je mojim ćerkama da sam ja raskinula naš brak", rekla je ona.

"Ovo sam saznala kada mi je moja šestogodišnja ćerka došla uplakana i pitala me zašto sam joj rasturila porodicu. Bila sam toliko zbunjena, pa sam je još ispitivala i priznala mi je da moja sestra joj je rekla da sam prevarila njihovog oca. Pozvala sam dole svoje ostale ćerke i zamolila ih da mi kažu šta je njihova maćeha rekla – sve su mi ispričale, a onda sam im ja rekla pravu istinu", priča ova žena.

Rekla je i da joj deca u početku nisu verovala, ali to se promenilo kada im je rekla da zamole oca i baku i dedu da im ispričaju celu priču.

"Kada su se moje ćerke vratile ocu, pozvao me je i vređao i pitao da li želim da uništim njegov odnos sa njegovim ćerkama. Spustio je slušalicu i za manje od 10 minuta me ponovo nazvao da me vređa i naziva lošom majkom."

Ova žena se sada pita da li je uradila pravu stvar kada je ćerkama rekla istinu. Ljudi su uglavnom stali na njenu stranu u komentarima, a jedan korisnik je napisao: "Morate da zovete advokata u vezi ove situacije. Pokušali su da okrenu devojke protiv tebe", druga osoba je dodala: "Otac i maćeha su ih lagali, samo ste rekli istinu"; Moja sestra bi bila mrtva za mene"; Povredi me i uzmi mi muža, oporaviću se. Povredi moju decu tako... mrtva si za mene. Otišla bih pravo u kancelariju svog advokata", pisali su korisnici.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs