KAJA OSTOJIĆ OTKRILA CAKU KAKO UHVATITI I ZADRŽATI MUŠKARCA: Ubola tačno u CENTAR sa važnim savetom za sve mlade devojke

Pevačica posavetovala sve mlade devojke kako da se ponašaju u vezi kako bi zadržale muškarca.

Ljubav
21:47h Autor:
KAJA OSTOJIĆ OTKRILA CAKU KAKO UHVATITI I ZADRŽATI MUŠKARCA: Ubola tačno u CENTAR sa važnim savetom za sve mlade devojke
Foto: printscreen/instagram/kaya_ostojic

Ljubavni život pevačice Kaje Ostojić je oduvek bio turbulentan i intrigirao je javnost. Iza sebe ima 3 braka i dosta životnog iskustva iz takvi odnosa.

Pevačica Kaja Ostojić se prvi put udala sa samo 19 godina, i to za "opasnog" momka, Nikolu Dragojlovića, sa kojim ima ćerku Nikolinu.

Kaja Ostojić
foto: Printscreen/instagram

Drugi put je sudbonosno "da" izgovorila u tajnosti košarkašu Urošu Duvnjaku 14. jula 2009. godine, a kuma joj je bila pevačica Maja Marijana. Intimnoj ceremoniji prisustovala je samo najuža porodica.

Treći Kajin suprug bio je svetski poznati belgijski di džej italijanskog porekla Vita Lućeentea poznatijeg kao Džunior Džek. Za njega se pevačica udala u Briselu 2014. godine u intimnoj atmosferi. Iako se činilo da će ovaj brak biti treća sreća, do razvoda je došlo nakon pet godina.

Kaja je govorila o muško-ženskim odnosima i o svojim iskustvima u prošlim vezama, ali i dala nekoliko saveta svim mladim devojkama kako se moraju ponašati u vezi kako bi zadržale muškarca.

Na pitanje voditeljke, zašto su se veze danas kratkotrajne i ljudi se opredeljuju za površne odnose, Kaja je kao iz topa odgovorila:

"Danas je sve banalizovano i jako dostupno. Sve je manje muškaraca koji se trude oko žena! Poenta je u ovome: Ima mnogo žena na jednog muškarca. One su podešene da grabe onoga kojeg po svaku cenu žele da zadrže za sebe. Kad mu pokažeš stav da te ne zanima vezivanje, da ti on nije ništa specijalno, onda će on da pojuri za tobom" – rekla je Kaja.

Pevačica je takođe otkrila da je i dalje sama, odnosno da još uvek nema partnera, prenosi Espresco.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs