KADA SU SE UPOZNALI ON JE IMAO 16, A ONA 21: Način na koji je počela NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA HOLIVUDA i danas je ŠOK

Goldi Hon danas je napunila 78 godina, od kojih je 40 provela u ljubavi sa glumcem Kurtom Raselom

Ljubav
11:41h Autor:
KADA SU SE UPOZNALI ON JE IMAO 16, A ONA 21: Način na koji je počela NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA HOLIVUDA i danas je ŠOK
Foto: Profimedia

Goldi Hon je u Holivudu poznata po svom vedrom duhu i mladolikom izgledu i u 78oj godini. Ako je pitate kako održava mladolikost, Glidi će vam verovatno reći da je za sve zaslužna ljubav koju ona dobija od muža, ali i troje dece i unuka.

Njena ljubav sa Kurtom Raselom je u Holivudu poznata kao kultna. Njih dvoje se istinski vole i to znaju svi, sve je počelo još 1968. godine kada su se upoznali na snimanju filma "The one and only Genuine, Original Family Band".

Goldi Hon
foto: Profimedia

"Ja sam imala 21, a on 16 godina. Mislila sam da je sladak, ali bio je premlad. Ponovno smo se sreli nekoliko godina kasnije. Svideo mi se, a setila sam da mi se jako svideo i kad sam ga prvi put videla", ispričala je jednom Goldi.

Romansa među holivudskim zvezdama rasplamsala se 1983. godine tokom snimanja filma "Swing Shift". Od tog trenutka, par je nerazdvojan. Njihova strast bila je nezaustavljiva. Na prvom sastanku već su imali bliski susret s policijom.

"Gledali smo film nakon čega smo otišli na ples. Odlično sam se zabavljao s njom i zaključili smo da ne želimo da da se noć završi, pa smo otišli u kuću koju je nedavno kupila", ispričao je glumac. Kada su, priseća se, razgledali "imaginarni nameštaj" u praznoj sobi, počeli su da vode ljubav.

Goldi Hon, Kurt Rasel
foto: ISP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"U sledećem trenutku pored nas se stvorila policija. Mislili su da se radi o provali, budući da je u toku bilo renoviranje. Sve je to bilo vrlo bizarno", otkrio je Kurt.

Pre nego što su se zaljubili, Goldi je imala turbulentan život. Družila se sa rokerima 1970-ih, a posebno je bila bliska s Rolingstonsima s kojima je često išla na žurke.

Kurt Rasel, Goldi hon
foto: Profimedia

"Bilo je divlje. Znala sam da je bilo puno droge, ali ja je nisam videla. Osećala se poput jedne od nevinih. Pitala sam se: "Kako sam dospela ovde?" Imala sam 26 godina. Provela sam divno vreme s Ronijem Vudom", ispričala je oskarovka koja je tih godina nizala filmske hitove.

Pre sudbonosnog filma s Raselom, bila je u dva braka. S rediteljem Gasom Trikonisom bila je u braku deset godina, a razveli su se 1969. S muzičarem Bilom Hadsonom venčala se 1976. godine. S njim je dobila dvoje dece, Kejt i Olivera. Rastali su se 1982. godine.

Kurt je s pevačicom i glumicom Sizon Habli bio u braku četiri godine, do 1983. godine. S njom je dobio sina Bostona. Goldi i Kurt su dobili sina Vajata 1986. godine.

Goldi Hon
foto: Profimedia

Iako Kejt i Oliver nisu dobri s biološkim ocem Bilom, jako su bliski s Kurtom.

"Njih dvoje su nama deci zvezde vodilje. Njihova ostavština je ono što su naučili svoju decu, a to je ljubav i poštovanje" rekla je Kejt koja je, sledeći majčine stope, isto postala glumica.

Iako su jedan od najdugovečnijih parova u Holivudu, Goldi i Kurt nikada nisu stali pred oltar.

"Svi nas pitaju kada ćemo da se venčamo, pa sada svaki put dajemo drugačiji odgovor i zabavljamo se", rekao je Kurt nedavno.

Do sada su uspešno odolevali tome da stanu na ludi kamen, ali nakon toliko godina provedenih zajedno Goldi i Kurt sada razmišljaju da ipak ozvaniče svoju vezu.

Goldi Hon
foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs