U 5. DECENIJI ŽIVI S MAJKOM KOJOJ NIJEDNA SNAJA NIJE PO MERI: Sad se ne razdvaja od žene koja je ljubila njegovog druga

Mnogi se pitaju da li su Bredli Kuper i Điđi Hadid zajedno budući da se nedeljama ne razdavaju.

Ljubav
Autor:
U 5. DECENIJI ŽIVI S MAJKOM KOJOJ NIJEDNA SNAJA NIJE PO MERI: Sad se ne razdvaja od žene koja je ljubila njegovog druga
Foto: Profimedia

Manekenka Điđi Hadid i glumac Bredli Kuper prvi put su povezani početkom oktobra, kada su primećeni kako uzimaju večeru u Njujorku, a zatim, danima kasnije, viđeni kako se vraćaju sa, kako je izgledalo, romantičnog odmora za vikend.

Hadid i Kuper su od tada primećeni zajedno, dok se čini da se ne razdvajaju. Međutim, njih dvoje nisu zvanično potvrdili svoju vezu, već je sve ostalo na nivou nagađanja.

Hadid (28) se nedavno zabavljala sa Kuperovim bliskim prijateljem Leonardom Dikapriom, dok je i sam Kuper tokom leta snimljen na odmoru sa ćerkom, mamom i partnerkom Irinom Šajk, koja je u to vreme izlazila sa novopečenom NFL legendom Tomom Brejdijem.

Ukoliko se spekulacije o navodnoj vezi Bredlija i Điđi ispostave tačnim, postavlja se pitanje da li će njegova majka da prihvati potencijalnu snaju budući da joj nijedna do sada nije bila po meri.

Bredli Kuper je u decembru, 2006. godine stao na ludi kamen sa glumicom Dženifer Espozito, a njihov brak potrajao je samo šest meseci - rastali su se u maju 2007. godine.

Dugo se šuuškalo da glumac ne može da ima devojku jer mu se majka meša u svaku vezu, te da ona odlučuje sa kim će on da bude.

Nju su krivili i za iznenadni raskid sa Irinom Šajk 2019. godine, jer je Bredli veoma vezan za nju, zbog čega ne može da ostvari nikakav dublji odnos sa drugom ženom. Kuper i njegova majka su nerazdvojni, i veoma često je vodi i na crvene tepihe, putuje s njom, sluša je bez pogovora kako kada je reč o njegovom privatnom, tako i kada se radi o poslovnom životu.

Bredli Kuper
foto: Profimedia

Inače, Bredli i Irina su započeli vezu 2015. godine, a svoju ljubav krunisali su ćerkom Leom. Njihova ljubav prošla je kroz razne turbulencije, a nakon raskida neprestano se šuškalo o njihovom pomirenju budući da su više puta viđeni zajedno.

Spekulisalo se da je jedni krivac što se njihova veza raspala, uprvavo Bredlijeva majka.

1 / 6 Foto: Profimedia

Već na početku glumačke veze, Bredlijeva majka upoznaje njegovu novu izabranicu i iznosi svoje mišljenje o njoj, što mu mnogo znači. Poznato je i da Kuper zove mamu nekoliko puta dnevno, a mnogima je čudno što on nosi burmu svog oca, koji je preminuo 2011. godine. Zbog toga se često može pročitati da je "oženio" svoju mamu, te da je "klasičan primer edipovca".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs