"DRAGE DAME, VARAO SAM SVOJU SUPRUGU 11 GODINA": Ovo su pokazatelji da je možda i vaš partner neveran, OBRATITE PAŽNJU

Muškarac koji je već deceniju neveran svojoj ženi, ukazuje na stvari koje jasno upozoravaju i ukazuju da i vi prolazite kroz isto.

Ljubav
Autor:
"DRAGE DAME, VARAO SAM SVOJU SUPRUGU 11 GODINA": Ovo su pokazatelji da je možda i vaš partner neveran, OBRATITE PAŽNJU
Kako da saznate da li vas partner vara ?, Foto: Shutterstock

Otac troje dece iz Britanije (40), krije svoj identitet iza pseudonima 'Dark Horse', i otkriva da je švrljao tokom celog braka koji traje već 11 godina.

Za svoju suprugu tvrdi da je mogla biti malo mudrija u pogledu njegovih aktivnosti, jer priznaje da postoje određeni obrasci ponašanja koja je mogla uočiti - da je to i želela.

Ovaj preljubnik otkriva nekoliko tragova koje možete slediti ukoliko gajite neke sumnje da vas partner vara. Obratite posebnu pažnju na tehničke i finansijske tragove, smanjeni seksualni apetit, ali i nedoslednost u pričama...

"Istina je da svi ostavljamo tragove" - priznao je, upozoravajući da se to često dešava i slučajno, i ako niste pravi profesionalac u tome, velike su šanse da ćete ostaviti 'mrvice.

prevara
foto: Shutterstock

Na ovih sedam stvari bi trebalo pripaziti:

1. Sledite 'tehnički trag'

Prvo, Dark Horse kaže da će neveran muškarac ostaviti 'tehnički trag', jer je gotovo sigurno da se dopisuje s ljubavnicom ili ljubavnicima putem telefona ili laptopa.

Kaže da čak ne morate njuškati po e-pošti ili SMS-ovima, već će partner iznenada postati zaštitnički nastrojen prema svom telefonu ili kompjuteru, ako tamo ima potencijalnih inkriminišućih dokaza.

2. Odjednom je postao radoholičar

Drugo, muškarac kaže da bi žene trebale da budu sumnjičave ako se njihov muškarac iznenada zalepi za svoje uređaje pod izgovorom 'radnog projekta'.

"Važno je uzeti u obzir širi kontekst, odnosno postoji li stvarno značajan projekat, da li je nedavno promenio posao ili poziciju... Iako je važno ne donositi prebrze zaključke, posmatranje obrazaca i traženje nedoslednosti može pružiti uvid u stanje stvari" - ističe on.

muškarac, posao
foto: Profimedia

3. Smanjeni seksualni nagon, bez objašnjenja

Smanjenje muškarčeve želje za seksom još je jedan znak ali i značajna briga.

"Međutim, svakao vredi napomenuti da mnogi faktori, uključujući stres, zdravstvene probleme ili depresiju, mogu uticati na intimnost - izjavio je Dark Horse, dodavši da to ne znači nužno da je muškarac neveran, ali kada su te promene u intimi popraćene drugim sumnjivim ponašanjima, one mogu biti dobar pokazatelj.

4. Zaboravljanje važnih datuma

Dodaje i da je zaboravljanje značajnih datuma poput vašeg rođendana ili godišnjice još jedna zabrinjavajuća okolnost i znak da se udaljava od vas.

5. Sledite trag novca

Još jedan sumnjiv znak odnosi se na finansije, a on kaže da se dokazi o aferi često mogu uočiti u bankovnim izvodima. Iako mnogi švaleri mogu koristiti pojedinačne kreditne kartice kako bi prikrili svoju potrošnju, ipak će se sumnjive transakcije i potrošnje na kraju pojaviti i na zajedničkim računima.

"Finansije u vezama mogu biti složene, a ponekad ti troškovi mogu biti opravdana iznenađenja ili lična uživanja"- izjavio je.

Međutim, dosledan obrazac neuobičajenih troškova može biti upozoravajući znak.

prevara, burma, muškarac, muž, brak
foto: Shutterstock

6. Bele laži

On savetuje opreznim ženama da obrate pažnju na 'bele laži' i nedoslednosti u bilo kojoj od partnerovih priča.

"Ako primijetite da se muči da ispriča priču, često menja detalje priče ili se brani kada ga suočite sa nedoslednostima, možda ima još nešto ispod površine" - upozorio je.

7. Učestala izvinjenja

Na kraju, Dark Horse savetuje ženama da budu oprezne ako se njihov muž iznenada izvinjava za sve i svašta. Kaže da je to znak da je muškarac varao i da oseća grižu savesti zbog svog ponašanja.

"Mogao bi postati neobično pažljiv, obasipati vas poklonima i komplimentima iz vedra neba - objašnjava. Ova prekomerna kompenzacija može biti pokušaj ublažavanja osećaja krivice ili odvraćanje vaše pažnje od bilo kakvih sumnji koje biste mogli imati, prenosi 24sata.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs