LAZAR RISTOVSKI 1. PUT U JAVNOSTI SA 39 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM: Anita obukla kratku haljinu, on nije skidao pogled s nje

Lazar Ristovski bilsta pored četiri decenije mlađe devojke, iako je objava njihove veze napravila pravu pometnju u javnosti, te oovom neobičnom paru ne prestaje da se priča i piše.

Ljubav
05:45h Autor:
LAZAR RISTOVSKI 1. PUT U JAVNOSTI SA 39 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM: Anita obukla kratku haljinu, on nije skidao pogled s nje
Lazar Ristovski sa devojkom, Foto: Printscreen Instagram - Anica Lazić

Lazar Ristovski, jedno od najvećih imena naše glumačke scene, čini se nije drugo patio posle razvoda od supruge Danice. Naime, šuškalo se već godinu dana o njegovoj romansi sa koleginicom Anicom Lazović, a otkako se više ne kriju od javnosti, paparaci ih prate u stopu.

Samo jednom fotografijom otkrio da je njegovo srce ukrala 39 godina mlađa Anica Lazić, koja je postala poznata ulogama u serijama "Drim tim" i "Popadija", a glumi i u filmu "Ruski voz". Ona je po profesiji psiholog, a studirala je u Padovi.

Ristovski je objavio njihovu zajedničku selfi fotografiju i kratko napisao — Anica, nakon čega su isplivali novi detalji o njihovoj vezi.

Anita Lazić, Lazar Ristovski
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Par se pojavio na jednom gradskom događaju, i to po prvi put otkako su otkrili da su postali par. Lazar Ristovski i Anica Lazić u lepom raspoloženju stigli su na svečano otvaranje najvećeg kompleksa filmskih studija u regionu, Firefly Studios, koji posluje u okviru kompanije WMG.

1 / 5 Foto: printscreen/instagram/lazar.ristovski

Dok je Anica sijala u mini-haljini sa cvetnim motivima, uz koju je ukombinovala salonke i crnu torbicu, Lazar je bio nasmejan pored nje, a pozirali su okupljenim foto-reporterima i otkrili da je njihov javni istup i otkrivanje veze samo učvrstilo njihovu ljubav, piše Glossy.

Zapravo, kako su izvestili mediji, oni su u vezi oko godinu dana i već žive zajedno u Beogradu na vodi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs