"KRSTE SE KAD NAS VIDE, NAZIVAJU ME PEDOFILČINOM": Vređaju ga da je u vezi sa detetom od 8 godina, ali to nije istina

Den Svigart (26) u vezi je sa Šonom Rej Lezik (23), ali zbog njenog zdravstvenog stanja, svi misle da je u vezi sa detetom

Ljubav
21:10h Autor:
"KRSTE SE KAD NAS VIDE, NAZIVAJU ME PEDOFILČINOM": Vređaju ga da je u vezi sa detetom od 8 godina, ali to nije istina
Momak i devojka, Foto: preentscreen/Instagram

Ljubavne priče često bude razne emocije i komentare na društvenim mrežama, a jedna takva priča je definitivno izazvala mnogo polemika i kontroverzi. U središtu ove priče nalazi se Den Svigart, 26-godišnji mladić iz Velsa, koji je u vezi sa tri godine mlađom devojkom Šonom Rej Lezik. Iako bi mnogi mogli pomisliti da je razlika u godinama uobičajena pojava u ljubavnim vezama, ova priča je postala predmet žestokih rasprava i osuda na društvenim mrežama.

Den Svigart tvrdi da ga nije privukao samo fizički izgled svoje partnerke, već i njen karakter. Šona je devojka koja izgleda kao da ima osam godina. Ova izjava se može protumačiti kao pokušaj da se naglasi emocionalna i intelektualna veza koja je iznad površinskih faktora, kao što je njena visina Osim toga, Svigart ističe da su njih dvoje imali zajedničke interese i vrednosti koje su ih povezale, te da je njihova veza temeljena na dubokom razumevanju i poštovanju.

Međutim, uprkos ovim tvrdnjama, mnogi na društvenim mrežama nisu prihvatili ovu vezu bez kritike. Neki su čak optužili Den Svigarta da je pedofil, ističući da je razlika u visini između njih dovoljno velika da se postavi pitanje zakonitosti njihove veze. Ova kritika se bazira na zabrinutosti za štićenje maloletnika i na brizi za Šonu Rej Lezik, koja ima problema sa rastom.

Šona Rej Lezik je devojka koja se suočava sa izazovima retkog zdravstvenog stanja koje je rezultat lečenja raka mozga koje je započela kao beba. Zbog ovog stanja, njen fizički razvoj je usporen, i ona ima visinu od 116 centimetara i težinu od samo 22 kilograma. Šona je postala poznata javnosti zahvaljujući svojim pojavljivanjima u rijaliti emisiji pod nazivom "I Am Shauna Rae" na TLC kanalu. U ovoj emisiji, Šona je otvoreno razgovarala sa svojim roditeljima i javnosti o svojoj vezi sa Denom.

Ova veza između Den Svigarta i Šone Rej Lezik izazvala je mnoge kontroverze i osude na društvenim mrežama. Dok se Den pravda da ga nije privukao samo fizički izgled Šone, već pre svega njen karakter i emocionalna snaga, mnogi korisnici društvenih mreža su ga optužili da je pedofil zbog razlike u godinama između njih dvoje.

Den Svigart je javno izneo svoje mišljenje o ovoj vezi, ističući da je Šona neverovatna 23-godišnja žena sa invaliditetom i da je važno sagledati je kao individuu, a ne samo fizički izgled.

"Čim kažete da ona ne može da ima vezu u stvarnom svetu sa nekim drugim, vi je degradirate, što je apsolutno odvratno. Ona je ljudsko biće. Ona zaslužuje da ima vezu i da se zabavlja sa kim želi. Ja mislim da neki ljudi nisu dovoljno emocionalno zreli da shvate da možete imati duboku vezu zasnovanu na ličnosti pojedinca, a ne samo na izgledu", rekao je Den. Ipak, neki i dalje ne opravdavaju ovu vezu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs