kako vam se dopada?

ČIZME SA ZMIJSKIM DEZENOM I ANTILOP JAKNA SA RESAMA: Ovako se Džej Lo obukla za prvi dan Nedelje mode

Dženifer Lopez prisustvovala je modnoj reviji brenda Coach na Nedelji mode u Njujorku i oduševila svojim izgledom. Ovo bi se malo koja žena odlučila da obuče, a tako je kul.

Moda
10:06h Autor:
ČIZME SA ZMIJSKIM DEZENOM I ANTILOP JAKNA SA RESAMA: Ovako se Džej Lo obukla za prvi dan Nedelje mode
Dženifer Lopez, Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dženifer Lopez zablistala je na Nedelji mode u Njujorku.

Pevačica koja sa svojih punih 54. godine izgleda bolje nego ikad, prisustvovala je modnoj reviji brenda "Coach" za proleće-leto 2024. godine u četvrtak i sedela u prvom redu između glavne urednice Voga Ane Vintur i glavnog urednika britanskog Voga Edvarda Eninfula.

Dženifer Lopez
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lopez je imenovana za Coach-ovog globalnog ambasadora brenda 2019. godine, preuzimajući dužnost od Selene Gomez koja je bila ambasador ovog luksuznog brenda od 2016. Uz visoku neurednu punđu slavne frizerke Irinel de Leon, pevačica i glumica je nosila predimenzioniranu jaknu od antilopa - sa rese na rukavima — čizme od zmijske kože do kolena i srebrne minđuše.

Svoj izgled zaokružila je srebrnom torbom od Coach-a i parom belih Fendi naočara za sunce. Lopezove svetle, sjajne nokte boje lavande kreirao je poznati manikir Tom Bačik.

Objavljujući još snimaka sa događaja na svom Instagramu, glumica se nasmešila na jednoj slici dok je gledala dole dok je pozirala na stepeništu u svom elegantnom autfitu. Takođe je podelila video na kojem se vidi kako pozira na događaju. Lopez je ozvučila klip svojom pesmom „Jenni from the Block“.

Kako vam se dopada poslednji stajling prelepe Džej Lo?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs