VARAO ŽENU S NJENOM NAJBOLJOM PRIJATELJICOM, IZ KUĆE IM NIJE IZLAZILA: Ona sve ostavila bez teksta neočekivanim potezom

Slavni kuvar prevario ženu sa njenom najboljom prijateljicom, a onda je istakao da se "samo druže", čudeći se svim glasinama.

Ljubav
12:37h Autor:
VARAO ŽENU S NJENOM NAJBOLJOM PRIJATELJICOM, IZ KUĆE IM NIJE IZLAZILA: Ona sve ostavila bez teksta neočekivanim potezom
Slavni kuvar prevario ženu sa njenom najboljom prijateljicom, Foto: Printscreen Instagram / chefphilvickery

Slavni engleski kuvar Filip Vikeri, najpoznatiji po emisiji "Ovo jutro", može da se pohvali neverovatnim znanjem u kuhinji, ali ne i sjajnim odnosom prema svojoj bivšoj supruzi, koju je prevario sa njenom najboljom drugaricom i to posle 2 decenije braka. Naime, zbog fenomenalne veštine se proslavio, a od tada mu se život nalazi pod budnim okom paparaca.

U septembru prošle godine uhvaćen je u vrlo nezgodnoj situaciji - kako se ljubi sa Loren Stenon, inače velikom prijateljicom njegove druge bivše žene Fern Briton. Ceo skandal je ubrzo zataškan, a oboje su se ogradili da su samo prijatelji.

Međutim, najnovije slike sa sajma cveća u u Sautportu pokazuju da je ono što se među njima dešava u potpunoj suprostnosti sa onim što govore. Loren ga je zadivljeno gledala kako kuva pred publikom, a potom su ostatak dana proveli zajedno, kako ističu posetioci.

- Proveli su dan zajedno. Kada je Fil završio, otišli ​​su na kafu, a onda na pivo.

Iako su se trudili da ne pokazuju emocije u javnosti, nisu mogli da sakriju zaljubljene poglede, posebno je poznatom kuvaru bilo teško da suzbije osećanja pred drugima.

Kada je jednom prilikom upitan o potencijalnoj novoj romansi sa Loren, koja je radila u ugostiteljstvu i ima dvoje dece sa bivšim mužem Sajmonom, rekao je:

- Ona je samo moj prijatelj. Otišli smo kao drugari na ručak, za ime Boga - čudio se glasinama i spekulacijama.

Sa druge strane, strani mediji su pisali da je Fern bilo "slomljeno srca, kao i da je bila zaprepašćena" nakon što su se pojavile slike na kojima se Filip ljubi sa njenom voljenom prijateljicom.

Uprkos činjenici da su je fotografije povredile, Britonova je stala u njihovu odbarnu, te je zagonetno tvitovala da priča "nije istinita", što je izazvalo konfuziju među njenim fanovima - svi su bili iznenađeni, jer niko nije

Izvor je tada za "MailOnline" rekao da je bila postiđena što je vest postala javna, pa je dala izjavu kako bi minimizirala situaciju i „sprečila da ona izmakne kontroli“.

- Ona je šokirana i bori se da obradi svoje pomešane emocijem jer su je izdali i muž i najbolja drugarica - rekao je tada.

U januaru 2020. Filip i Fern su objavili da se razvode i tim povodom su objavili istu izjavnu na društvenim mrežama. Sa druge strane, Loren je prošle godine priznala da se iselila iz svog bračnog doma, ali je insistirala da "to nema nikakve veze sa incidentom", u kojem su glavni akteri bili engleski kuvar i ona.

- Posle više od 20 srećnih godina zajedno, Fil i ja smo odlučili da se razdvojimo. Uvek ćemo deliti veliko prijateljstvo i našu divnu decu. Bili bismo zahvalni ako se naša privatnost poštuje u ovom trenutku. Hvala vam na vašoj ljubaznosti i podršci - istakli su.

Lorraine je prošle godine priznala da se iselila iz svog bračnog doma, ali je insistirala da "to nema nikakve veze sa incidentom na slikama"

O rastanku sa kuvarom prvi put je progovorila 2020. godine za časopis "Woman and home".

- Jednostavno smo morali da sledimo sopstveni put. Vremenom smo shvatili da ne vodimo nužno život kakav smo nekada imali. Činilo se da je ispravno reći "hvala" i nastaviti dalje. Ali imamo dobro prijateljstvo. Fil i ja smo se zajedno najbolje zabavili i zajedno imamo najlepšu ćerku, Vini... i tako ćemo uvek biti povezan - poručila je.

Vikeri je počeo da se zabavlja s Fern Briton 1999. godine nakon što su se upoznali na snimanju serije "Readi Steadi Cook" .

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs