OVO JE GLAVNA ŽENA U ŽIVOTU SVAKOG MUŠKARCA: Može da vam priča šta god hoće, ali ovo je prava istina

Glavna žena u životu jednog muškarca nije ni njegova žena, ni ljubavnica, ni sestra, ni ćerka, pa čak ni majka. Nijedna od njih.

Ljubav
Autor:
OVO JE GLAVNA ŽENA U ŽIVOTU SVAKOG MUŠKARCA: Može da vam priča šta god hoće, ali ovo je prava istina
Ko je glavna žena u životu svakog muškarca?, Foto: Shutterstock

Glavna žena u životu svakog muškarca je unutrašnja slika žene koja živi u njemu od detinjstva. I dok muškarac ne shvati kakava je ovo slika, neće moći normalno da gradi odnose sa ženama oko sebe. I neće moći da upozna svoju ženu.

Ta slika koju on formira u svojoj glavi o idealnoj ženi, sastavljena je od ovoga:

  • Odnosa žene prema sebi
  • I odnosa žene prema muškarcu.

Naravno, svaki muškarac se razvija sam za sebe i ovo je zastupljeno više ili manje. Sve to zavisi šta muškarac želi da vidi u žni, kakvu ženu želi da vidi pored sebe za svog životnog partnera.

Ljubavna priča, Ljubavni Par, PAR
foto: Shutterstock

Da bi muškarac našao idealnu ženu za sebe potrebno je da uradi ovo:

Uzme parče papira i olovku i detaljno ispiše sliku žene koja mu je zaista potrebna u životu. Sve ono što bi činilo njegovu idealnu ženu. Kada muškarac zna šta da traži od žene, lakše će mu biti da je i nađe.

Isti ovaj princip važi i za žene. Ukoliko želite da nađete savršenog muškrca, uzmite papir i olovku i opišite idealnog čoveka na tom istom papiru. Zatim kada znate šta je za vas ideal, potražite sličnog u svetu.

Muškarac
foto: Shutterstock

I na kraju, i muškarci i žene treba da znaju da savršenstvo ne postoji. Niko vam neće 100% odgovarati. Uvek će se ta osoba pomalo razlikovati od idealne slike, ali prići idealu je džekpot.

Stoga kada tražite idealnu osobu za sebe vodite se time da se podudara barem 70% sa vašim zahtevima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs