ANĐELKA PRPIĆ JE NESUĐENOM KUMU RODILA NJEGOVO PRVO DETE: A on je zbog glumice ostavio lepoticu POSLE 11 GODINA VEZE

Marko Žugić je emotivni partner Anđelke Prpić, koja mu je podarila devojčicu pre nekoliko dana, a njihov odnos ne prestaje da intrigira javnost.

Ljubav
12:14h Autor:
ANĐELKA PRPIĆ JE NESUĐENOM KUMU RODILA NJEGOVO PRVO DETE: A on je zbog glumice ostavio lepoticu POSLE 11 GODINA VEZE
Ko je muškarac sa kojim je Anđelka dobila devojčicu?, Foto: ATA Images

Anđelka Prpić se porodila i na svet donela devojčicu Čarnu kojoj je dala ime po njenoj ulozi iz serije "Žene sa Dedinja" , jer je bila ključna za uspon u karijeri. Od tog momenta krenula je da niže neverovatne uspehe, te je sada jedna od najpoznatijih glumica. Međutim, iako nije bila deo nikakvih skandala do pre samo par meseci, kao bomba je odjeknula vest u medijima regiona da je njen novi izabranik veoma bliska osoba iz njenog društva, a pričalo se da je trebalo i da postanu i kumovi.

Ali, svedoci smo da život piše romane, pa je tako i Anđelkin ljubavni život postao kao scenario za film. Danima je bila u žiži javnosti zbog nove romanse sa Markom Žugićem, koja je prerasla u ozbiljnu vezu, a novopečeni par se ostvario i u ulozi roditelja. Glumici je ovo već drugo dete, dok je svom izabraniku podarila prvo.

Anđelka Prpić
foto: ATA Images

Iako se zaljubljeni golupčići odavno ne kriju, lepa plavuša je i dalje misteriozna, te se samo u jednoj emisiji osvrnuna na čitavu temu o kojoj se danima pisalo.

- Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? Ni ne želim sebi da se naviknem na to. Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa. Strašno je to što se to ne tiče samo mene, nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, što nas ne ubije, to nas ojača - bio je jedini osvrt Anđelke na ovu situaciju.

Bura se nije stišavala, te su svakodnevno izlazili detalji o nesuđenom kumu, a posebnuo je svima privukla pažnju informacija da je i on imao dugogodišnju devojku sa kojom je trebao da se venča.

Anđelka Prpić
foto: ATA Images

Gostujuću u jutarnjem programu na Prvoj TV pre par meseci istakla je da se oseća voljeno, srećno i ušuškano.

- Baš sam lepo, ušuškano, srećno, ispunjeno. Nekako se osećam voljeno i radujem se godini koja dolazi - kaže glumica.

Anđelka Prpić
foto: ATA Images

Anđelkina svadba

A ukoliko je suditi po snimcima sa venčanja prve Anđelkine svadbe, upravo je Marko bio jedna od najveselijih gostiju. Koilko su bili bliski pokazuju i slike koje je objavljivala na svom profilu na Instagramu, gde su svi zajedno uživali.

Kako je rekao dobro obavešteni izvor Blica, njih dvoje su rekli najbližima srećne vesti, ali su ovu vezu ipak hteli da sačuvaju od očiju javnosti.

- On je rekao svojim prijateljima i porodici srećne vesti i ne krije da je ludo zaljubljen. Ipak, mislio je da će to ostati samo u krugu najbližih. Koliko je voli najbolje govori to da je ostavio dugogodišnju partnerku zbog glumice. Ni Anđelka nije krila ovu priču od najbližih, ali se trudila da to ne dođe do javnosti - kaže dobro obavešten izvor za "Blic".

1 / 7 Foto: ATA Images

I uz to naglašava da je Žugić baš zbog lepe Anđelke, ostavio devojku sa kojom je bio u vezi 11 godina.

- Zbog nje je ostavio i devojku s kojom je bio 11 godina u vezi. Kada mu je jedna bliska osoba ispričala da su oni zajedno već nekoliko meseci i da čekaju i dete, kao i da sve kriju od njega, bio je u šoku. Nije mogao da dođe k sebi danima. Uopšte nije sumnjao da je u pitanju laž ili trač, jer je ta osoba jako bliska Anđelki i do detalja je upoznata sa njenim životom - završava izvor za "Kurir".

Anđelka Prpić
foto: ATA Images

Bila je šokirala njegovom odlulkom.

- Nije mogla da veruje šta joj se događa posle 11 godina veze. Mislila je da se šali. Trebalo je da se venčaju, a umesto toga je usledio rastanak. Još kad je saznala da ju je verenik ostavio zbog drugarice, srušio joj se ceo svet. Odmah je Anđelku blokirala na svim društvenim mrežama - završava izvor za Informer.

Anđela je sa Markom započela vezu u martu, a u avgustu je saznala da će po drugi put postati mama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs