BURAN LJUBAVNI ŽIVOT OGNJENA AMIDŽICA: Uspeo da osvoji najlepše prirodne lepotice, a sad pao na šarm 20 GODINA MLAĐE

Ognjena Amidžića godinama gledamo na malim ekranima, a njemu polazi za rukom da čuva sve pikanterije iz privatnog života od medija!

Ljubav
14:10h Autor:
BURAN LJUBAVNI ŽIVOT OGNJENA AMIDŽICA: Uspeo da osvoji najlepše prirodne lepotice, a sad pao na šarm 20 GODINA MLAĐE
Sve ljubavi Ognjena Amidžića, Foto: ATA Images

Kao bomba je odjeknula vest u domaćim medijima da je Ognjen Amidžić (46) ponovo zaljubljen, a onda su svi ostali bez teksta kada se saznalo da je nova izabranica popularnog voditelja, zapravo, dve decenije mlađa Mina Naumović, koja je skoro postala deo njegove emisije.

Atraktivna brineta vodi mali segment "Pazi, Mina", u kojem postavlja škakljiva pitanja gostima, a brzo je zaintrigirala medije, jer pleni neverovatnom lepotom i seksepilom, te su mnogi pomislili da ni ona nije odolela estetskim korekcijama.

Primetno je da Mina ima visoke jagodice, iskošene oči, puna usta - sve su to karakteristike moderne lepote čiji standardi vladaju na Instagramu, dok sa druge strane, Ognjen ističe da ima visoke kriterijume prlikom izbora partnerke.

- Imam jako visoke kriterijume, možda to nije opravdano, ali to jeste tako. Moja buduća partnerka mora da ima bukvalno sve. Apsolutno sebe vidim ponovo kao oženjenog čoveka - rekao je Amidžić nedavno.

Njih dvoje nedavno su uhvaćeni zajedno, a nakon toga se oglasio i Amidžić i potvrdio da je u vezi sa Minom.

Razvod pre manje od godinu dana

Voditelj je pre manje od godinu dana stavio tačku na brak sa prelepom manekenkom Danijelom Dimitrovskom, a zajedno su proveli 12 godina i imaju sina Matiju.

Par se na večnu ljubav zakleo 2012. godine u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu, nakon dve godine veze. Sudbonosno susret desio se 2010. kada je Dimitrovska, jedna od naših najuspešnijih top modela, gostovala kod Ognjena u emisiji "Amidži šou".

1 / 5 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Uprkos činjenici da su važili za najskladniji par na našoj javnoj sceni, posle decenije zajedničkog života, njihov brak doživeo je krah. Odluku da se raziđu naveli su u zajedničkom saopštenju, uz to su istakli da se više povodom toga neće oglašavati. Ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno brinu i sinu.

- Razvod je smrt do umiranja. Boli. Dok ne prođe. Ali je to pravo na izbor. Hvala bogu da možemo da biramo kada i s kim ćemo da stupimo u brak. Ali i kada je vreme da se iz toga izađe, a da ostanete u dobrim odnosima. Razvod je bila odluka koja se dugo krčkala i za nju mi je trebalo dugo vremena, ali kada sam je donela bila sam sigurna. Moj bivši partner i ja samo u korektnim odnosima, zbog našeg deteta. Mi i dalje komuniciramo, i bitno mi je da dete zna ko čini njegovu porodicu.-rekla je Danijela nedavno za Kurir TV.

Prvi brak sa nekadašnjom koleginicom Milicom Marković

I pre Danijele Amidžić je stajao na ludi kamen. Naime, njegovo srce tada je ukrala bivša koleginica i novinarka informativne redakcije "Pinka" Milica Marković, dve godine mlađa markantna brineta krupnih smeđih očiju.

Milica i Ognjen upoznali su se na radnom mestu, rodila se ljubav koju su krunisali brakom u junu 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, dok je svadbeno veselje upriličeno nekoliko dana kasnije u jednom beogradskom restoranu.

Milica Marković
foto: Kurir/Zorana Jevtić

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo – govorila je ranije Milica.

Nakon 4 godine braka, par se razišao, a tada tada su izdali zajedničko saopštenje u kojem u naveli da se ljubav ugasila, ali da će zauvek ostati prijatelji.

Posle nekoliko godina provedenih na ovoj televiziji, Milica prelazi u PR sektor 2008. godine, gde postiže sjajne rezultate.

- Nisam do sada srela osobu koja je uspešna, a da su joj jedino merilo uspeha nagrade. Merilo uspeha treba da nam bude prvenstveno zadovoljstvo postignutim i obično ljudi koji rade i postižu, na neki način budu iznenađeni nagradom, jer o njoj ne misle - zaključila je Milica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs