"pukla tikva"

RAZVODI KOJI SU OBELEŽILI GODINU ZA NAMA: Krah NJIHOVE ljubavi digao je veliku prašinu, dok su ONI sve IZNENADILI

Razvodi koji su obeležili 2022. godinu mnoge su iznenadili. Neki brakovi su trajali decenijama, ali su ipak pukli.

Ljubav
Autor:
RAZVODI KOJI SU OBELEŽILI GODINU ZA NAMA: Krah NJIHOVE ljubavi digao je veliku prašinu, dok su ONI sve IZNENADILI
Razvodi koji su obeležili 2022. godinu, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Mnoge ljubavi na domaćoj javnoj sceni bile su božanstvene, te bi malo ko pomislio da mogu da se završe. Ipak, 2022. godinu obeležili su brojni razvodi, koji su bili pravo iznenađenje za javnost.

Neki brakovi trajali su duže od decenije, ali su uprkos tome doživeli krah.

Jelelna Karleuša i Duško Tošić

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Jelena Karleuša i Duško Tošićfoto: Kurir / Dragana Udovičić

Nakon što je Karleuša objavila da se rastaje sa Duškom, javnost je bila šokirana, dok je pevačicina objava na Instagramu izazvala veliku medijsku pažnju.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-prave stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu", napisala je Jelena.

Duško Tošić i Jelena Karleuša
Duško Tošić i Jelena Karleušafoto: Kurir / Damir Dervišagić

Njihova ljubavna priča počela je 2006. godine, a u braku su dobili dve ćerke. Ipak, nakon 14 godina ljubavi, rešili su da se raziđu.

"Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga", napisala je pevačica na svom Instagramu.

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitovska i Ognjen Amidžić
Danijela Dimitovska i Ognjen Amidžićfoto: Kurir / Damir Dervišagić

Njih dvoje su važili za jedan od najskladnijih parova. Svoju ljubav sebično su čuvali od očiju javnosti, a poznato je i da ih nisu pratili ljubavni skandali. Svoju ljubav započeli su 2012. godine, a nakon 10 godina, rešili su da se raziđu.

"Prolazio sam kroz faze prihvatanja, razmišljana, vaganja, racionalizacije, postavke stvari. Negde spoznaje sebe, spoznaje realnosti. Imao sam razne faze, ali težak sam na suze. Imao sam uspone i padove u tim pričama i dosta razgovora i mislim da je ovo period da se i ja još uvek prilagođavam na sve. Nama je najviše pomoglo u toj priči to što smo razgovarali i shvatiš da je upravo to, jedna etapa je gotova, počinje druga etapa u kojoj treba da se snađemo šta i kako. Imaš divno dete koje treba da oseća i dalje istu ljubav", rekao je Amidžić medijima nakon kraja braka.

Danica i Lazar Ristovski

Danica i Lazar Ristovski
Danica i Lazar Ristovskifoto: ATA Images / Antonio Ahel

Uprkos velikoj ljubavi i braku koji je trajao 42 godine, par se rastao. Ristovski je za medije istkao da razlog njihovog razilaženja nije prevara, niti bilo koja treća osoba. Par se venčao još 1980. godine, a u braku su dobili dva sina – Petra koji je filmski producent i reditelj i Jovana koji je završio ekonomiju.

Petar Strugar i Olja

Petar Strugar
Petar Strugarfoto: ATA Images / Antonio Ahel

Jedan od najpoželjnijih glumaca razveo se od supruge Olje nakon dve godine braka, a dobili su i sina. Glumac takođe ima sina iz prvog braka, sa koleginicom Ivanom Nikolić.

Njegov ljubavni život bio je veoma turbulentan, a još uvek nije uspeo da se skrasi pored jedne žene.

Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija

Momčilo Bajagić Bajaga
Momčilo Bajagić Bajagafoto: Kurir, Kurir / Marina Lopičić

Uprkso tome što se njihov razvod dogodio odavno, javnost je dosta kasnije saznala za to, a krah njihove ljubavi izazvao je najveću pažnju.

"Pre skoro dve godine. Mislim da je to nepristojno, neko voli da svi znaju njegov privatni život, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar i da mora da postoji neki momenat koji nije svima poznat. Prezirem rijaliti i to preterano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjir i kupatilo. Šta sam jeo juče je potpuno nebitno. Ljude bi trebalo da zanima moja muzika", rekao je Bajaga za Dnevnik.hr.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs