PRVI MUŽ DUBRAVKE MIJATOVIĆ JEDAN JE OD NAJPOZNATIJIH GLUMACA: Pre Marinka Madžgalja, glumica je volela NJEGA

Svi se sećamo braka Dubravke Mijatović i Marinka Madžgalja, međutim, malo ko zna ko je njenn prvi muž.

Ljubav
Autor:
PRVI MUŽ DUBRAVKE MIJATOVIĆ JEDAN JE OD NAJPOZNATIJIH GLUMACA: Pre Marinka Madžgalja, glumica je volela NJEGA
Ko je prvi muž Dubravke Mijatović?, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Dubravka Mijatović važi za jednu od najpoznatijih srpskih glumica, a svojim mladolikim izgledom ne prestaje da privlači pažnju javnosti. S razlogom važi i za jednu od najpoželjnijih i najatraktivnijih glumica, a iza sebe ima dva braka.

Međutim, javnost je najviše upućena u njen drugi brak, koji je trajao od 2007. do 2014. godine, sa preminulim glumcem i pevačem Marinkom Madžgaljem, a iz ove ljubavi rodila se njihova ćerka Sara.

Marinko Madžgalj i Dubravka Mijatović
Marinko Madžgalj i Dubravka Mijatovićfoto: Kurir / Damir Dervišagić

Malo ko zna da je glumica pre Madžgalja volela kolegu Gorana Radakovića, u mojeg se zaljubila na snimanju filma "Tri palme za dve bitange i ribicu", gde su se i upoznali.

Hemija između njih osetila se na prvu, dok je sve ostalo istorija. Nakon venčanja ostvarili su se i u ulozi roditelja, a dobili su ćerku Ivu, koja danas ima 23 godine.

Goran Radaković
Goran Radakovićfoto: Printscreen Youtube / Dobro Jutro - Jovana & Srđan

Dubravka i Goran posle razvoda su ostali u dobrim odnosima, a glumac je više puta isticao kako je njegova bivša supruga divna majka.

1 / 6 Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Godine 2007. Dubravka je započela vezu sa deset godina mlađim glumcem Marinkom Madžgaljem. U početku su naišli na brojne prepreke jer je njegovi roditelji nisu prihvatili zbog razlike u godinama i zbog toga što je razvedena. Međutim, par se venča, a kruna njihovog braka je ćerka Sara. Njih dvoje razveli su se 2014. godine, a sve do glumčeve smrti bili su u korektnim odnosima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs