MUŽ JE PREVARIO SA KOLEGINICOM, DOK MU JE ONA SLEPO VEROVALA: Razumem zašto je bio sa njom, ali ne mogu da oprostim sebi

Ema Tompson nije toliko bila šokirana muževom preljubom, koliko svojom zaslepljenošću i stepenom samoobmane

Ljubav
10:02h Autor:
MUŽ JE PREVARIO SA KOLEGINICOM, DOK MU JE ONA SLEPO VEROVALA: Razumem zašto je bio sa njom, ali ne mogu da oprostim sebi
Ema Tompson, Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Ema Tompson priznala je da je bila "potpuno slepa" kada je njen prvi suprug Kenet Brana u pitanju. Naime, glumica priznaje da uopšte nije videla da je on vara sa koleginicom Helenom Bonam Karter.

U to vreme Ema i Kenet bili su u braku šest godina, a onda se on spetljao sa Helenom sa kojom je igrao u filmu Frankenštajn.

Ema Tompson je priznala da je muževa nevera gurnula u tešku depresiju, te da je bila ponižena aferom i šokirana samoobmanom.

"Bila sam potpuno, potpuno slepa za činjenicu da ima vezu sa drugom ženom na snimanju. Ono što sam naučila iz svega toga je koliko je lako biti zaslepljen sopstvenom željom da se prevariš.

Bila sam napola živa. Svaki osećaj da ste simpatični ili vredni kao osoba je potpuno nestao."

Međutim, velika sreća je bila u tome što je Ema u to vreme upoznala kolegu Grega Vajza koji joj je pomogao da se oporavi. Ema i Greg su se venčali 2003. godine i imaju dvoje dece: ćerku Gaju (22) i sina Tindieba kojeg su usvojili kada je imao 16 godina.

Godinama nakon što ju je prvi muž prevario sa koleginicom, Ema je odlučila da se pomiri sa Helen Bonam Karter, bivšom ljubavnicom svog prvog supruga.

"Razvod se dogodio davno. Ne možete se držati nečega takvog. Nemam energije za to. Helena i ja smo se pomirile pre mnogo godina. Pomalo smo lude i nismo modno osvešćene. Možda nas je zato Ken obe voleo. Ona je divna žena," rekla je Ema koja je sa Helen igrala u filmu o Hariju Poteru.

A šta ju je naučio razvod i ponovna udaja?

"Kako moja majka kaće: Prvih dvadeset godina braka je najteže..." ispričala je glumcia.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs