SVE LEPŠA I LEPŠA!

BIVŠA DEVOJKA ĐORĐA ĐOKOVIĆA JE KAO BOGINJA: Nije htela brak s njim posle 6 godina veze, a sad je izjavom sve iznenadila

Bivša devojka Đorđa Đokovića je prava lepotica, ali je sve iznenadila svojim nedavnim objavama na društvenim mrežama...

Ljubav
22:46h Autor:
BIVŠA DEVOJKA ĐORĐA ĐOKOVIĆA JE KAO BOGINJA: Nije htela brak s njim posle 6 godina veze, a sad je izjavom sve iznenadila
Bivša devojka Đorđa Đokovića je prava lepotica, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Đorđe Đoković, najmlađi brat našeg teniskog asa, pre samo nekoliko dana venčao se sa svojom izabranciom Saškom Veselinov, inače nekadašnjom voditeljkom i od skoro modnom dizajnerkom. Međutim, njegov život je pre toga obeležila jedna velika ljubav, koja su završila vrlo neslavno.

Đorđe Đoković, Tijana Rajić
foto: Prinstscreen/ Instagram/ Tijanaaar

Naime, Đorđe je pre Saške uživao u šestogodišnjoj vezi sa Tijanom Ralić. Iako je sve slutilo na veribu par se rastao zbog, kako se tada navodilo, česte razdovenosti. Tijana je studirala u Milanu, dok je Đorđe radio u Beogradu.

Đorđe Đoković, Tijana Ralić
foto: Printscreen/Instagram

Njihova ljubav je okončana pre tri godine, a čini se da je Đole bio u tom odnosu neviđeni romantik. Međutim, ova lepotica je tek nedavno otkrila nepoznate detalje o njihovoj ljubavi i to na svom Instagram profilu. Njeni pratioci su je pitali da li je istina da je bivši hteo da se venčaju, a da ona nije, te je raskid bio neizbežan.

- Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila - napisala je Tijana, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu.

Potom je osobe koje je prate na ovoj društvenoj mreži zanimalo da li joj je bilo teško da prekine vezu nakon šest godina.

- Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi - bila je surovo bivša devojka Đorđa Đokovića.

Ova lepotice se nije oglašavala povodom venčanja i gala svadbe Đokovića, ali je pokazala koliko se baš tih dana super provodila. Pozirala je u zelenoj izazovnoj haljini, a mnogi su joj poručili da nikad bolje nije izgledala.

A kako je izgledala raskošna svadba Saške i Đorđa pogledajte u galeriji ispod:

1 / 15 Foto: Kurir
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs