najskladniji par

PRIČA SE DA JE NJIHOV SUSRET BIO DOBRO ISPLANIRAN: Kejt je navodno imala plan kako da osvoji Vilijama

Kejt Midlton i princ Vilijam imaju jedan od najskladnijih brakova. Njihovoj ljubavnoj priči skoro svi se dive, a upoznali su se na filmski način.

Ljubav
Autor:
PRIČA SE DA JE NJIHOV SUSRET BIO DOBRO ISPLANIRAN: Kejt je navodno imala plan kako da osvoji Vilijama
Kejt Midlton i princ Vilijam imali su filmski susret, Foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton su jedan od najvoljenijih kraljevskih parova u istoriji. Za razliku od princa Harija i Megan Markl, koji su se protivili kraljevskim pravilima, Vilijam i Kejt uvek su bili posvećeni obavljanju raznih dužnosti.

Britanski tabloidi često su njihov odnos dovodili u "sukob", ali uprkos svemu njihova ljubavna priča uspela je da se održi punih 16 godina. U više nego skladnom braku vojvoda i vojvotkinja od Kembridža dobili su troje mališana ‒ prinčeve Džordža i Luisa i princezu Šarlot.

Kejt Midlton i princ Vilijam
foto: Profimedia

Njohova ljubavna priča počela je još tokom studentskih dana. Naime, oboje su studirali na Univerzitetu Sent Endruz. Kejt je jednom prilikom rekla da je pri njihovom susretu bila veoma stidljiva.

"Kada sam prvi put sreo Kejt, znao sam da postoji nešto veoma posebno u vezi sa njom, želeo sam to da isražim, ali smo neko vreme bili samo prijatelji", rekao je Vilijam u jednom intervjuu.

Jaka prijateljska veza učvrstila je njihov odnos, te su otili korak dalje i postali ljubavni par. Veći deo studenstkih dana proveli su zajedno, a imali su i mali prekid. Nisu dugo izdržali jedno bez drugog, te su se 2007. godine pomirili.

Nakon duže veze objavili su veridbu, a 2011. godine su se i venčali i svoj veliki dan obeležili ceremonijom iz bajke u Vestminsterskoj palati u Londonu.

Kejt Midlton
foto: Reuters

Javnost je bila oduševljena pojavom Kejt Midlton, koja je ubrzo stekla veliku popularnost kao članica kraljevske porodice.

Neposredno uoči venčanja, kraljica Elizabeta II svog unuka je imenovala za vodjvodu, a Kejt za vojvotkinju.

Spekulisalo se i da je princ Vilijam ostao bez daha kada je video Kejt na jednoj humanitarnoj reviji, na kojoj je bila u ulozi manekenke. Tom prilikom nastala je i jedna fotografija koja je prava retkost, budući da se danas Kejt vrlo odmereno oblači, u skladu sa kraljevskim protokolom.

Autorka jedne knjige, koja je opisivala njihovu ljubavnu priču došla je do podatka da se Vilijam i Kejt nisu upoznali na univerzitetu, te da je njihov susret bio isplaniran.

"Nije ga upoznala na univerzitetu „St. Andrews“. Kejt je Vilijama poznavala mnogo pre dolaska na fakultet, i to preko prijateljice koja je bila jako bliska sa Vilijamom i Harijem" , rekla je poznanica Kejt Midlton.

Princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Navodno je Kejt svim silama želela da dođe na taj univerzitet kako bi upoznala Vilijama.

Uprkos svim glasinama, ovaj par važi za jedan od najlepših i najskladnijih, a njihove zajedničke fotografije idu u prilog tome.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs