IZGLEDAJU VEOMA SKLADNO

NAKON BROJNIH AFERA KOJE SU JE PRATILE, VODITELJKA U ZAGRLJAJU POZNATOG GLUMCA: Njen osmeh govori više od reči

Voditeljka Marija Veljković objavila je fotografiju sa glumcem Rastkom Jankovićem i time potvrdila spekulacije da su u emotivnoj vezi.

Ljubav
Autor:
NAKON BROJNIH AFERA KOJE SU JE PRATILE, VODITELJKA U ZAGRLJAJU POZNATOG GLUMCA: Njen osmeh govori više od reči
Marija Veljković uživa pored poznatog glumca, Foto: Instagram Printscreen / Mare.veljkovic

Kao bomba odjeknula je vest da je voditeljka Marija Veljković imala aferu sa kaskaderom Urošom Ćertićem, zbog čega je navodno pukao njen brak sa arhitektom Milanom Milovanovićem sa kojima ima troje dece.

Spekulisalo se da je voditeljka sa kaskaderom bila pola godine u tajnoj vezi, dok je bila u braku.

Marija Veljković
foto: ATAImages

Nakon brojnih nagađanja i spekulacija, voditeljka je konačno našla svoju mkirnu luku. Marija je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa glumcem Rastkom Jankovićem uz zanimljiv opis, te na taj način potvrdila nagađanja da su u vezi.

"Hvala za ljubav i podršku", napisala je voditeljka i dodala srce.

Zajedničkom fotografijom pokupili su veliki broj simpatija, te su pratioci oduševljeno komentarisali: "Prelep par", "Dve predobre i kulturne osobe", "Imaš pravo da budeš srećna", "Baš ste lepi i srećni"...

Zanimljivo je da je Marija pre dve nedelje objavila svoju fotografiju, na kojoj je napisala "Kad Rastko Janković uslika"

Prema pisanju medija, par je pola godine krio svoju vezu, jer nisu želeli da svoju intimu iznose u javnost. Navodi se da je njihova ljubav toliko jaka, da nisu mogli da izdrže, te su konačno obelodanili svoju vezu.

Inače, glumac je poznat i po svojoj vezi sa pevačicom Jelenom Lalović, sa kojom je bio 3 godine. S druge strane, Marija je nedavno stavila tačku na svoj brak, u kojem je dobila dve ćerke i jednog sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs