ljubavni promašaji

SVI MUŠKARCI KATARINE RADIVOJEVIĆ: Ljubila je Severininog bivšeg, a šuškalo se da je bila i sa OVIM TAJKUNOM

Pored talenta i mnogih uloga u poznatim filmovima, Katarina Radivojević ima samo jedan problem, a to je nesreća u ljubavi.

Ljubav
Autor:
SVI MUŠKARCI KATARINE RADIVOJEVIĆ: Ljubila je Severininog bivšeg, a šuškalo se da je bila i sa OVIM TAJKUNOM
Svi muškarci Katarine Radivojević, Foto: Kurir

Glumicu Katarinu Radivojević uvek su pratili samo komplimenti na račun izgleda, a mnogi ističu da ima vanserijsku lepotu i da je lepak za muškarce. A ona je dosledna u stavu da kada je zaljubljena, voli samo jednu osobu.

Važi za jednu od najuspešnijih srpskih glumica, a nije nepoznanica da se o njenoj lepoti naširoko priča. Međutim, njen emotivni život nije tako sjajan, barem su tako domaći mediji ranije pisali.

Katarina Radivojević
foto: Kurir / Damir Dervišagić

IGOR KOJIĆ

Pre Severine, Igor Kojić voleo je upravo Katarinu. Upravo nakon kraha njihove ljubavi, Igor je stao na "ludi" kamen sa poznatom hrvatskom pevačicom.

Igor Kojić
foto: Kurir / Marina Lopičić

VIDOJE RISTOVIĆ

Isti, možda i bolniji scenario, priredio joj je njen tadašnji dečko pokojni Vidoje Ristović, koji je, kako se svojevremeno pisalo zbog veze sa Katarinom okončao prethodni brak iz koga ima dete.

Glumica nije na sav glas pričala o ovoj ljubavi, ali je nije ni krila, pa je tako sama potvrdila vesti o krahu veze.

Vidoje se naime zabavljao sa tada veoma popularnom Katarinom, a onda je usledio krah ljubavi. Nedugo zatim, Vidoje je na ruku lepe Nikoline Pišek stavio verenički prsten.

Vidoje Ristović, Nikolina Pišek
foto: ATA Images

BENISIO DEL TORO

Njen privatni život je takođe intrigirao javnost, a tek kasnije je priznala da je bila u vezi sa slavnim holivudskim glumcem Benisijom del Torom.

GORAN BREGOVIĆ

Godinama su je mediji povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, između ostalog, i sa Goranom Bregovićem.

Pisalo se da je Brega, kada je rešio da snimi film prema libretu svog mjuzikla “Karmen sa srećnim krajem”, pozvao mladu i lepu Katarinu Radivojević. Ona je trebalo da igra glavnu ulogu, koju su navodno uvežbavali u njegovim kućama na Jahorini i u Beogradu.

Goran Bregović
foto: Profimedia

OLIVER MANDIĆ

Šuškalo se i da je osvojila Olivera Mandića, ali ona se nije oglašavala o tim navodima.

Oliver Mandić
foto: Kurir

MIHAILO HODORKOVSKI

Rusija se ne vezuje za njeno ime samo zbog tih snimanja već i zbog navodne veze sa tamošnjim tajkunom Mihailom Hodorkovskim koji je bio šef jedne naftne kompanije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs