da li se slažete?

ZALJUBIO SE U DADILJU SVOJE DECE, IMAJU OTVOREN BRAK: Ljubavna priča Itana Houka i dan danas ŠOKIRA! (FOTO)

Glumac Itan Houk pojavio se u retkom izlasku sa suprugom Rajan na premijeri filma na Filmskom festivalu u Kanu, a voljenu nije ispuštao iz ruke.

Ljubav
16:41h Autor:
ZALJUBIO SE U DADILJU SVOJE DECE, IMAJU OTVOREN BRAK: Ljubavna priča Itana Houka i dan danas ŠOKIRA! (FOTO)
Itan i Rajan Houk, Foto: Profimedia

Glumac Itan Houk prisustvovao je premijeri jednog od filmova na Filmskom festivalu u Kanu, a pred fotografima se pojavio s dugogodišnjom suprugom Rajan, koju nije ispuštao iz zagrljaja.

Houk je za tu priliku obukao plavo odelo, dok je njegova supruga nosila crnu čipkanu haljinu.

Ovaj par nije skrivao svoju ljubav, pa se tako pred fotografima nekoliko puta i poljubio, a glumac je voljenu ženu sve vreme čvrsto držao u zagrljaju ispod svoje leve ruke.

Njegova supruga nije nimalo nalik ostalim suprugama slavnih glumaca, a itekako je zanimljiva njihova ljubavna priča.

MALO KO ZNA DA JE ONA BILA PRVA SUPRUGA TOMA KRUZA: Godinama je niko nije video,zbog nje je upao u kandže sajentologije!

Itan Houk
foto: Profimedia

Naime, pre Rajan Houk je bio u braku s uspešnom glumicom Umom Turman od 1995. do 2008. godine, a zajedno imaju troje dece, ćerke Maju i Lenu i sina Levona.

Dok su deca bila mala, a roditelji često bili zauzeti svojim glumačkim obavezama, decu je čuvala upravo Rajan.

Čini se kako je glumčeva afera s dadiljom počela i ranije jer su pred oltar stali 2008. godine, a nekoliko meseci pre Hok je finalizovao rastavu s Turman.

I dok su mnogi prisiljavali glumca da prizna kako se s Umom rastao zbog prevare s Rajan, glumac je u nekoliko navrata za medije rekao da se njihov brak raspao zbog drugih pritisaka te da se veza nije mogla bazirati samo na seksualnoj vernosti.

NARUČIO JE 36 BOCA ŠAMPANJCA DA BI SE ONA OKUPALA U NJEMU: Evo zašto je Kejt Mos raskinula sa Džonijem Depom!

Uma Turman
foto: Profimedia, ž

Otkad je u braku s Itanom, Rajan je bila producentkinja nekoliko filmova u kojima je Itan glumio, kao što su ''Blaze'' i ''First Reformed'', ali osim toga, retko se pojavljuje u javnosti i par svoj život drži poprilično privatnim.

Čini se da Houk s bivšom dadiljom ima skladan brak i jednom se saznalo da ključ toga što ne praktikuju monogamiju, odnosno imaju otvoren odnos. Glumac je progovorio o nestvarnim očekivanjima koja vernost jednoj osobi postavlja za vezu.

'Ljudi imaju detinjasti pogled na monogamiju i vernost. Kažu: 'Varao je pa je loš, varala je pa je loša', a zapravo naša vrsta nije monogamna. Veza se ne može temeljiti na seksualnoj vernosti', objasnio je 2013. u razgovoru za časopis Porter.

Očito je da se s tim stavom njegova bivša supruga Uma nije slagala, ali očigledno je Itan pronašao 'zajednički jezik' s Rajan.

Zajedno imaju dve ćerke, Klementinu Džejn i Indijanu, a od Itanovo petoro dece, glumom se odlučila baviti jedino 23-godišnja Maja, koja je debitovala u vrlo poznatom filmu ''Little Women''.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs