POGLEDAJTE

MALO KO ZNA DA JE ONA BILA PRVA SUPRUGA TOMA KRUZA: Godinama je niko nije video,zbog nje je upao u kandže sajentologije!

Mimi je starija od Kruza 7 godina, a šuška se da je upravo ona glavni krivac što je glumac postao član sajentološke crkve

Ljubav
Autor:
MALO KO ZNA DA JE ONA BILA PRVA SUPRUGA TOMA KRUZA: Godinama je niko nije video,zbog nje je upao u kandže sajentologije!
Foto: Profimedia

Mimi i Tom u braku su bili od 1987. do 1990. godine, a upravo ga je ona upoznala sa sajentološkom crkvom kojoj glumac i dan danas pripada. Bila je odgajana prema verovanjima i ubeđenjima crkve, a danas više ne živi po njima.

Mediji su prenosili da ga je Mimi odmah "uzela pod svoje" - uvela ga je u svet sajentologije i naučila ga kako da se ponaša na crvenom tepihu i u skupim restoranima.

Tom Kruz, Mimi Rodžers
foto: Profimedia

Razlika od 7 godina nikada nije bila problem kod njih, ali se par ipak razveo 1990. godine.

Nisu imali dece, a Mimi je u nekom od kasnijih intervjua izjavila kako je Tom razmišljao da postane monah jer je "neplodan". Svoju izjavu pripisala je kasnije bezazlenoj šali.

Nedavno se glumica pojavila na dodeli nagrada Gracie gde je svojim dolaskom izazvala veliku pažnju, nakon što se neko vreme krila od očiju javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs