Tuga

Upoznao ljubav svog života, pa saznao mračnu prognozu: Postaću udovac do 30! (FOTO)

Bio sam tako iznenađen i šokiran kada sam pročitao njenu poruku. Ko može očekivati takvu poruku od jedne 24-godišnjakinje? Ali odmah sam odgovorio da se kod mene ništa nije promenilo i da i dalje želim da je upoznam, počinje svoju priču Endi
Ljubav i zavođenje
02:18h Autor:
Upoznao ljubav svog života, pa saznao mračnu prognozu: Postaću udovac do 30! (FOTO)
Foto: Facebook / Andy.bell.7583992

Endi Bel je 26-godišnjak koji je našao ženu svog žena, ali brzo će je i izgubiti. Verio se s Anom Svobi koja ima tumor na mozgu, a lekari su joj prognozirali još najviše četiri godine života.

Endi je Anu upoznao preko Tindera, aplikacije za upoznavanje u februaru 2015. godine, i znao je za njeno zdravstveno stanje i pre nego što ju je pozvao na prvi sastanak.

"Imam još samo tri godine života. Shvatiću ako ne želiš da se viđaš sa mnom", otrkila je Ana. Ipak, Endi je insistirao na tome da se konačno nađu i upoznaju.

Žena mu umrla od raka: Tri godine kasnije, policija je saznala nešto neverovatno! (VIDEO)

"Bio sam tako iznenađen i šokiran kada sam pročitao njenu poruku. Ko može očekivati takvu poruku od jedne 24-godišnjakinje? Ali odmah sam odgovorio da se kod mene ništa nije promenilo i da i dalje želim da je upoznam" , ispričao je Endi, piše Daily Mail.

Ljudi su ga, tvrdi, ispitivali zašto je otišao na taj prvi sastanak znajući da je Ana smrtno bolesna.

"Znao sam da sam mogao da se poštedim bola i patnje, ali nisam želeo. Znao sam da ću žaliti ako je ne upoznam. Morao sam, jako mi se svidela. Nije to bio susret iz sažaljenja, već mi se stvarno jako dopala", ispričao je Endi.

Gotovo odmah su se razumeli i postali par. Endi je uskoro upoznao i Anine roditelje, kao i brata i sestru. Nakon nekoliko meseci, sedeo je uz nju pored bolničkog kreveta dok se oporavljala od operacije mozga, a bio je uz nju i tokom 12 ciklusa hemioterapija koliko ih je primila otkada je upoznala Endija. Ana je pozitivna osoba i ne želi da gubi vreme na ljutnju i tugu nego koristi svaki svoj trenutak života kako bi ga proživela kvalitetno.

Muž je odveo na poslednju hemioterapiju: Nije ni slutila šta će da se desi! (FOTO, VIDEO)

"Ponekad se osetim tužnim i zabrinutim zbog svega što sledi", Endi kaže da sledi njen primer i pokušava da bude pozitivan kao i ona.

Na venčanju, koje planiraju u septembru, biće oko 160 zvanica, članova porodice i prijatelja.

"Jedva čekam taj dan, da Anu mogu da predstavim kao svoju suprugu, životnu saputnicu dok nas smrt ne rastavi. Ma koliko to trajalo."

On svakog dana maže lak za nokte na mali prst: Razlog će vam naterati suze na oči! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs