Prava ljubav

On svakog dana maže lak za nokte na mali prst: Razlog će vam naterati suze na oči! (FOTO)

Eto za kakvog sam se čoveka udala, napisala je ponosna Libi
Ljubav i zavođenje
07:38h
On svakog dana maže lak za nokte na mali prst: Razlog će vam naterati suze na oči! (FOTO)
Foto: Facebook / Libby Sanders

Met i Libi Senders zaljubili su se na prvi pogled i venčali nakon četiri meseca. Ovi roditelji petoro dece poznati su po tome što bez obzira na sve ostaju vedri.

"Svi imamo dobar smisao za humor. Svemu možemo da se smejemo", kaže Libi. A upravo taj njihov smisao za humor nedavno je dirnuo mnoge.

Naime, Libi je u februaru zbog neobične nesreće sa vratima ostala bez malog prsta na ruci, a prošle nedelje je podelila post na Fejsbuku koji je postao viralan, prenosi Buzzfeed.com.

Nosila je usvojenu ćerku u rukama: Napali je da će je razmaziti, njen odgovor rasplakao svet! (FOTO)

"Eto za kakvog sam se čoveka udala... Lakirala sam nokte i usput komentarisala kako sam zaboravila da ne moram da lakiram mali prst na levoj ruci. Zaboravila sam i navikla da sam izgubila mali prst, ali uvek me rastuži kad me nešto podseti na to. Met je jednostavno rekao - Biću tvoj zamenski mali prst. Do kraja života možeš da lakiraš moj mali prst da odgovara tvojim prstima. To sam i uradila. Ne mogu ni da zamislim divnijeg, brižnijeg čoveka. Nema reči kojim bih opisala našu ljubav", napisala je u postu koji je podeljen više od 120 hiljada puta.

Pismo bivšeg rasplakalo region: Ako odem gore pre, spremiću ti večni dom i večnu ljubav!

<\/div>
<\/div>
<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs