Potpuno neočekivano

Žena mu umrla od raka: Tri godine kasnije, policija je saznala nešto neverovatno! (VIDEO)

Jednostavno nije izgledalo fer, jer nakon svega što smo prošli, još i kada sam to izgubio, osećao sam se kao da me je neko udario u stomak, rekao je nesrećni muž
Porodica
23:12h Autor:
Žena mu umrla od raka: Tri godine kasnije, policija je saznala nešto neverovatno! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / AmazingVine

Samo nekoliko dana pre nego što su se Dejv i Erika Lejsi venčali, Eriki je dijagnostikovan redak i agresivan oblik limfoma. Preminula je 2010. sa samo 30 godina.

Dejv je ostao slomljeni udovac, a najdraža uspomena bile su mu stotine fotografija na Erikinom aparatu. Međutim, provalnici su 2012. opljačkali Dejvovu kuću u Santa Ani, Kalifornija. Ukraden mu je Xbox, skupi nakit, elektronika, ali najviše ga je pogodio nestanak Erikine kamere.

"Jednostavno nije izgledalo fer, jer nakon svega što smo prošli, još i kada sam to izgubio, osećao sam se kao da me je neko udario u stomak", rekao je Si-En-Enu. Nestalo je preko 300 neprocenjivih fotografija Erike i njihovog zajedničkog života. Aparat je čak imao i slike s njene sahrane. Dejv je znao da nikada više neće videti te fotografije.

Muž je odveo na poslednju hemioterapiju: Nije ni slutila šta će da se desi! (FOTO, VIDEO)

Godinu dana kasnije dogodila se nepovezana provala, i detektivi su pronašli 20 računa za predmete koji su prodati lokalnoj zalagaonici, od kojih je jedan bio za aparat. Kada je policija posetila zalagaonicu, pronašli su kameru, uključili je i počeli da gledaju snimljene fotografije.

Što su više fotografija videli, to im je više bilo jasno kako taj aparat verovatno ima specijalno značenje, a posebno kada su videli i fotografije venčanja, kao i fotografije sahrane.

Na sahrani svog sina otkrili njegovu najmračniju tajnu: Sada upozoravaju druge roditelje! (VIDEO)

Ali policija nije imala nikakva imena pomoću kojih bi mogli da spoje aparat s vlasnikom. Srećom, prepoznali su određeni smeđi zid i drvo na nekim slikama. Kada su otišli u deo grada za koji su mislili da je mesto na kojem su fotografije snimljene, prepoznali su Dejva Lejsija.

On je u međuvremenu već otpisao aparat, pa je prvo pomislio da se radi o šali. Ali čim je primetio poseban kaiš svog aparata, kojeg je Erika napravila pre nego što je preminula, znao je da je to to.

Pevačica na ivici nervnog sloma: Stalno se opija, zbog smrti supruga na lekovima! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs