Otkriveno

Nedostižna ledena kraljica, neosvojiva tvrđava: Šta muškarci stvarno misle o ovakvim ženama!

Da li je ovakva igra put do njegovog srca ili recept da ga zauvek oterate od sebe?
Ljubav i zavođenje
01:30h Autor:
Nedostižna ledena kraljica, neosvojiva tvrđava: Šta muškarci stvarno misle o ovakvim ženama!
Foto: Shutterstock

"Pravi se da si nedostižna i nezainteresovana i on će odlepiti za tobom!"

Da li ste i vi bar jednom u životu čuli ovakav savet za osvajanje muškarca koji vam se dopada? Zvuči kao odličan plan, ali zapravo sve zavisi od tipa muškarca kog pokušavate da osvojite!

Na ovu vašu taktiku oni mogu da reaguju na tri načina, tako da nikada ne možete biti sigurne da li je ovakvo ponašanje put do njegovog srca ili recept da ga zauvek udaljite od sebe.

1. Mnogi muškarci vole kada im je žena nedodirljiva i kada moraju da se pomuče da bi je osvojili. Muškarac lovac ne voli lak plen, pa ako je i muškarac koji vas zanima ovakav, onda je vaša taktika sasvim u redu.

Odbojne i za jednokratnu upotrebu: Ako ste jedna od ovih 5 tipova žena, nikad se nećete udati!

2. Sa druge strane, postoje muškarci koji na takvo ponašanje ne gledaju kao na vašu igru ledene kraljice, već idu po jednostavnom šablonu - ako mu se baš sviđate, potrudiće se da otopi taj ledeni zid oko vas. Ali, ako mu se ne sviđate dovoljno da bi se malo pomučio oko osvajanja, možete da radite šta hoćete, on će svejedno otići.

3. Na kraju, postoje muškarci kojima nije zanimljivo da jure nedodirljivu, već vole iskrenost i direktnost. Oni će se truditi oko žene koja im je poslala bar neki signal da im se dopada, a ako vas uhvate da glumite neuhvatljivost, verovatno ćete se za sva vremena srozati u njegovim očima.

Slatka, seksi, predivna: Evo šta stvarno znači kada vam muškarac ovo kaže!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs