Obratite pažnju

Odbojne i za jednokratnu upotrebu: Ako ste jedna od ovih 5 tipova žena, nikad se nećete udati!

Muškarac je na početku polaskan visokim nivoom interesovanja za njega, sve dok ne počne da sumnja da je pred njim žena kojoj je brak ili to da ima nekoga cilj, a on je samo neko ko se tu trenutno našao i postao žrtva
Ljubav i zavođenje
23:32h Autor:
Odbojne i za jednokratnu upotrebu: Ako ste jedna od ovih 5 tipova žena, nikad se nećete udati!
Foto: Shutterstock

Ljubav je neobična stvar i emocija koju bi mnogi opisali različito. Ipak, to je ono što povezuje dvoje ljudi u partnerskom odnosu, podstiče ih da budu što bliže moguće i eventualno zasnuju porodicu.

Muškarci, isto kao i žene, imaju svoje kriterijume u odabiru životne partnerke. Pritom, neka žena može da im bude zgodna i zanimljiva za zabavu ili druženje, ali ne kao neko pored koga mogu zamisliti sebe za ceo život, kao što je sledećih 5 tipova žena.

1. Gospođica "Ja znam sve"

Ovaj tip žene voli da zapoveda i nameće svoje mišljenje, to je zapisano u njenom genetskom kodu. Čim je upozna, muškarcu ta vrsta samopouzdanja može biti zanimljiva, ali vreme pokaže da je zapravo reč uglavnom o kompleksima i nekome ko želi sve da kontroliše.

Ubice ljubavi i strasti: 4 najveća problema u modernim vezama!

2. Gospođica "Mene nećeš zeznuti"

Ona je opečena, istraumirana prethodnim vezama i sve svoje znanje namerava da primeniti u sledećoj, a taj je definitivno neće zeznuti i pomoću opreza će "upecati" dobrog muškarca. Toliko je obrambeno nastrojena i oprezna da s njom muškarac ima osećaj da mora da "hoda po jajima", a svaki i najmanji propust se kažnjava unapred smišljenim taktikama.

3. Gospođica "Želim da te promenim"

Ona u načelu na početku sve voli i sve joj odgovara, ali vrlo brzo počinju naznake želje za promenom muškarca po modelu koji je ona zamislila. Zašto nosiš te pantalone? Zar taj tvoj prijatelj nije budala? Zbog čega na poslu ne kažeš to i to? Sve su to samo neki od primera pokušaja menjanja partnera.

Misija Promeniti muškarca: Tri stvari koje morate da znate na samom početku!

4. Gospođica "Ljubomora na sve što hoda"

Glavno njeno obeležje je nesigurnost. Šta god partner uradio i koliko god se dokazivao, ona se ne menja. Tako će ga smatrati krivim jer je previše prisno pozdravio prodavačicu u radnji, razgovarao sa koleginicom telefonom... Iako može biti draga i kvalitetna žena, takav tip policijskog ispitivanja naprosto izludi čoveka.

5. Gospođica "Živim samo za tebe"

Na početku, muškarac je polaskan tolikim nivoom interesa za njega, sve dok ne počne da sumnja da je pred njim žena kojoj je brak ili to da ima nekoga cilj, a on je samo neko ko se tu trenutno našao i postao žrtva. Osim toga, on je naprosto ne može ceniti kao nekoga ko se u potpunosti podredio njemu. To izaziva osećaj odbojnosti i nepoštovanja.

Voli te ili si mu samo laka zabava: Omiljena poza u seksu otkriva!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs