Iskrena ispovest

Muž mi je na medenom mesecu priznao prevaru: S tom ženom smo se godinama družili!

Nekada smo zajedno vodile decu u vrtić. On je uvek poricao da se nešto između njih dogodilo
Ljubav i zavođenje
03:20h Autor:
Muž mi je na medenom mesecu priznao prevaru: S tom ženom smo se godinama družili!
Foto: Thinkstock

Očajna žena našla se na sto muka kada joj je njen muž otkrio da su glasine o tome da ju je prevario s njenom najboljom prijateljicom istinite, prenosi The Sun.

"Moj muž i ja smo zajedno sedam godina i imamo ćerku. Venčali smo se prošlog meseca, pa smo otišli na medeni mesec na Tajland. Moja majka je za to vreme pazila na našu ćerku kako bismo mogli da uživamo na romantičnom putovanju", piše u svom pismu žena.

"Imam 35 godina i toliko sam njegovih sr*nja istrpela zato što ga volim, međutim uvek sam bila nisko na njegovoj listi prioriteta. Čak i kada sam imala trudove on je bio u kafiću."

Rekla mu da ga je prevarila pred venčanje i da beba nije njegova: Njegova reakcija zapanjila je sve!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Žena je rekla da je glasina o tome da se seksao s jednom od njenih najboljih prijateljica počela da kruži pre otprilike pet godina.

"Nekada smo zajedno vodile decu u vrtić. On je uvek poricao da se nešto između njih dogodilo, a kada sam je direktno pitala i ona je isto rekla da ničega nije bilo", napisala je žena.

U nedostatku dokaza, žena je glasinu interpretirala kao zlobu nekoga iz društva u kojem se njen muž kretao.

"Imao je teško detinjstvo i celog života su ga ljudi razočaravali. Nisam htela da ga ostavim kada nisam imala nikakve dokaze", objasnila je.

Ako je tako dobra u krevetu, možeš i da ostaneš tamo: Ceo grad bruji o osveti prevarene žene! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Žena je rekla da se njen muž tokom poslednje dve godine njihove veze drastično promenio - i to na bolje.

"Brižan je, gotovo nikada ne ide napolje i rekao mi je da shvata šta ima. Kada me zaprosio bilo je to kao da mi se ostvario san", rekla je. "Venčanje je bilo čudesno, međutim nakon puno pića na medenom mesecu jedne večeri smo počeli da pričamo o našem braku."

Muž joj je tada priznao ju je prevario s prijateljicom na koju je sumnjala. Bila je to osoba iz glasina koje su kružile tokom godina.

Sestra mi je priznala: Dve godine je ljubavnica mog muža, nisam ni primetila!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Rekao mi je da mu je odmah bilo žao i da je to najveća greška u njegovom životu. Uprkos tome moje srce je slomljeno. Družili smo se s tom devojkom svih tih godina. Čak je i sa svojom ćerkom bila u našem domu, praveći se kao da se ništa nije dogodilo. Ne vidim kako možemo da pređemo preko ovoga", zaključila je svoje pismo očajna žena.

Savetnica za odnose Dirdri Sanders pokušala je da uteši ženu, pa joj je rekla da bi bila šteta da okonča vezu zbog avanture iz prošlosti.

"Recite svom mužu da ne može da očekuje da ćete mu oprostiti i da ćete zaboraviti na to, međutim da ste spremni da pokušate", napisala je Sanders.

"Imao je teško detinjstvo i verovatno mu je zbog toga teže da se obaveže do kraja. Ali, čini mi se da se popravio. Morate da mu kažete da će morati da vas ohrabri kako bi vaš veza opstala", zaključila je Sanders.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs