Iskreno priznanje

Zabranjena ljubav: Ispovest moderne Lolite (17) koja je spavala sa profesorom (40)!

Veza im je počela nevinim razgovorima u školi, ali onda su se napili i pao je seks. Nakon toga, zabranjena ljubav se nastavila godinama
Ljubav i zavođenje
07:24h Autor:
Zabranjena ljubav: Ispovest moderne Lolite (17) koja je spavala sa profesorom (40)!
Foto: Shutterstock

Poput mnogih srednjoškolki, Moli Vilouz se zaljubila u svog profesora. Ali, nije ostalo na pukom maštanju - spavala je s njim, mnogo puta, godinama... Imala je samo 17 godina, a on 40. Ispočetka je to bio nevin flert, "ižickala" bi od njega koji dim cigarete tokom odmora dok su razgovarali o književnosti. Otprilike godinu dana je njihov odnos bio na tom nivou - sve do dana u kom je profesor pozvao i nju i još nekoliko učenika na konsultacije posle nastave.

Nakon što su se svi "razbežali", njih dvoje su ostali sami. U iskrenoj ispovesti Moli iznosi detalje svoje zabranjene afere za The Guardian.

Stjuardesa se prostituisala dve godine: Zaradila neverovatnu sumu novca!

"Tog dana profesor je poveo mene i još par kolega u svoju kancelariju. Konsultacije oko nastave pretvorile su se u razuzdanu zabavu - pili smo, pušili "travu", još pili... Odjednom smo ostali sami on i ja - na kauču. Opijeni svime što smo konzumirali, prepustili smo se strastima. Bio je to tek početak jer su naša druženja bivala sve češća, ponekad i opasna. Dolazio je na moje kućne zabave i ostajao da prespava. Sprijateljila sam se s njegovim malim sinovima, pa čak i upoznala njegovu majku.

Jedne noći smo se previše zaneli i u autu nas je uhvatio "na delu" policajac. Kaznio ga je za vožnju u pijanom stanju. Vest je završila i u novinama. Ja našu vezu nisam skrivala od porodice i prijatelja. Upoznao mi je i oca i majku. Tati je bio simpatičan, ali mama je bila protiv, govorila je kako izgleda kao neki opasan tip. Prijatelji su imali različita mišljenja - nekima je naša ljubav bila slatka i očaravajuća, dok su se drugi "zgražavali". Meni je bilo lepo, znala sam koliko je hrabrosti trebalo da nas dvoje izađemo u javnost.

Posle 50 godina braka želeo da ostavi ženu: Na ovakav njen odgovor nije računao!

Jedne večeri, nakon seksa, pitao me je da li sam gledala film "Manhattan". Tada sam imala 20 godina i naravno da ga nisam gledala. Pustio ga je. U filmu Vudi Alen glumi nastranog ujaka koji ima aferu sa 17-godišnjom devojkom. Upoznaje je sa svojim prijateljima i kaže da je stariji od njenog oca. Na kraju Vudijev lik pušta devojku da istraži šta još život nudi, pa ona odlazi od njega. Sećam se da sam se sva naježila nakon što smo pogledali taj film. Tada nisam znala zašto sam se osećala toliko loše, ali sada, deset godina od toga, znam - ja sam njemu bila samo prolazna avantura, igračka kojom je lečio svoju krizu srednjih godina.

Shvatila sam da je i gledanje "Manhattana" bila svojevrsna igra. Ja sam za njega bila igra. Ali i nakon toga, naš odnos se nastavio. Na poslednjoj godini fakulteta, profesor me je ubedio da učestvujem na jednom seminaru, trebalo je da pročitam knjigu od preko hiljadu strana, ali ja to nisam uspela jer sam vreme provodila - s njim. Tog trenutka je počelo "hlađenje" - bližili su se rokovi, trebalo je diplomirati, a pomisao na to da će me "on" ocenjivati bila je previše za mene.

Ispovest starije gospođe o vezi sa 23-godišnjakom: Bila sam presrećna, živela sam za trenutak!

Igra s njim mi se više nije činila zabavnom. Morala sam da prekinem tu farsu. Budući da smo oboje bili sa nesređenim osećanjima, raskid nije nastupio trenutno, još smo se viđali neko vreme, opijali se i imali seks. Onda se jednog dana odselio, kao i ja. Napokon smo živeli dovoljno daleko da možemo da okrenemo novu stranicu u svojim životima. Iz svega toga sam naučila da igra seksa i moći zna da bude zabavna - ako srce i ego držite pod kontrolom."

Šta sve trpi ljubavnica: Ovako izgleda biti u vezi sa oženjenim čovekom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs