Uhvaćena na delu

Stjuardesa se prostituisala dve godine: Zaradila neverovatnu sumu novca!

Napaljena devojka uredno je naplaćivala seks u malom toaletu i po rundi je znala da zaradi čak 1.700 evra
Lifestyle
00:06h Autor:
Stjuardesa se prostituisala dve godine: Zaradila neverovatnu sumu novca!
Foto: Thinkstock

Jedna stjuardesa obogatila se nakon što je dve godine istovremeno posluživala pića, ali i "obrađivala" putnike u avionu.

Napaljena devojka uredno je naplaćivala seks u malom toaletu i po "rundi" je znala da zaradi čak 1.700 evra. Na kraju je priznala da joj je prostituisanje u avionu donelo neverovatnih 880.000 evra!

Život srpske stjuardese na Bliskom istoku: Dobra plata, dobar provod i posao iz snova!

Avanture pohotne stuardese počele su pre dve godine i trajale su sve do ovog meseca kada je uhvaćena usred seksualnog čina sa jednim od putnika. Devojci je odmah uručen otkaz, pa je deportovana iz države u kojoj je radila.Novinari iz Dubaija su napisali da je devojka vrlo brzo priznala da joj to nije bio prvi incident. Preferirala je letove s Bliskog istoka prema SAD-a. U nekoliko sati mogla je bez problema da "reši" više putnika.

Ovo inače nije prvi slučaj prostituisanja u avionima. Nedavno je u Japanu izbio pravi skandal nakon što se otkrilo da tamošnje stjuardese masovno naplaćuju seks sa pilotima. Sve je krenulo kada su im smanjene plate, pa su devojke odlučile da popune budžet tako što su naplaćivale između 500 i 700 evra za seks.

Tajni život jedne stjuardese: Dok vi spavate, u avionu se ovo dešava!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs