Prihvatite promene iako je teško

Evo šta vam numerologija predviđa u junu: Izračunaj svoj broj i saznaj kakve promene stižu!

Numerologija otkriva kakve promene nas očekuju tokom juna

Zanimljivosti
Autor:
Evo šta vam numerologija predviđa u junu: Izračunaj svoj broj i saznaj kakve promene stižu!
Foto: Shutterstock

Svaki broj u ovom periodu suočava se s nekim aspektom prošlosti. Iako će vam možda to biti teško, oberučke dočekajte promene, a svaku neočekivanu situaciju okrenite u svoju korist.

Izračunajte svoj lični broj i saznajte šta vas očekuje tokom juna meseca.

Primer:

Ako ste rođeni 5.2.1993.

Bioritamski broj je: 5+2= 7

Generacijski broj je: 1+9+9+3=22=4

Lični broj je: 7+4=11=2

1

Mesec jun donosi vam nove početke, ali je veoma važno da pažnju posvetite svojim odlukama i osećanjima. Ovaj period će biti prepun emocija, neprijatnih i neočekivanih situacija. Savet je da ne donosite ishitrene odluke i da se ne vodite uvek instinktima, već da poslušate i razum. Naći ćete se u emotivnim dilemama i suočavaćete se s burnim osećanjima i reakcijama. Nemojte sve shvatati preozbiljno i izdvojte vreme da se opustite. Jun će vam omogućiti da okrenete nove stranice, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu, ali pitanje je koliko samouvereno ćete prihvatiti ove promene. Iako će vam teško pasti da prošlost ostavite iza sebe, kada konačno to budete uradili, stići će nova, uzbudljiva avantura. Takođe, u junu mnogo toga će se vrteti oko romantike, a vi ćete doći do novih saznanja koja će vam pomoći da razumete ljubav.

Mesečni horoskop za jun 2018: Strelca čekaju sjajne promene, Raka uspeh na svim poljima!

foto: Profimedia

2

U prošlom periodu suočili ste se s realnošću i maj mesec vam je doneo želju za pozitivnim promenama. Međutim, još uvek ste pomalo nesigurni. Usporite tempo, a stabilost kojoj težite stići će s neophodnim promenama. U ovom periodu budite spremni na emocionalno buđenje. Budite na oprezu i zapamtite da svaku prepreku na koju naiđete možete preokrenuti u svoju korist. Takođe, ovaj mesec je u znaku tajni i budite oprezni kome se poveravate. Budite svesni svojih slabosti i ne otkrivajte ih svakome. Bićete ranjivi i osećajniji nego inače, pa zato više pažnje posvetite sebi. Tek krajem meseca postaćete samouvereniji i ponovo svoji, a do tada nemojte žuriti, jer će svakako sve na kraju doći na svoje.

3

Vreme je da se trgnete i da u svoj život unesete pozitivne vibracije. Mnogo ćete komunicirati, a zahvaljujući šarmu, steći ćete popularnost i postići sve što budete poželeli, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu. Ovaj period je idealan za sve trojke, a količina energije koju imate omogući će vam da završite sve započete projekte. Ovog meseca savetuje vam se da se više potrudite ukoliko želite da ostvarite zacrtane ciljeve. Sve odluke koje budete donosili u ovom periodu uticaće na budućnost, zato uključite razum. Veoma je važno da verujete kako je vaš život krenuo pozitivnim tokom, jer nakon dugog vremena, sudbina vam je opet naklonjena. Zračite magnetiznom i nemojte se plašiti – samouvreneo krenite u pohod i uspeh neće izostati.

4

Teme juna za četvorke jesu tolerancija, darežljivost, ali i suočavanje s realnošću. Došao je period kada ćete se suočiti s osećanjima koje su vam dosad bile zbunjujuće. Problemi iz prošlosti možda će vas sprečiti da se fokusirate na sav potencijal sadašnjosti. Jun je idealan period da stavite tačku na sve problematične odnose – ljubavne, porodične ili poslovne. Takođe, u ovom periodu moguća su nekakva odlaganja, frustracije i gubici. Nemojte klonuti duhom i sve shatite kao lekciju i izazov. Moraćete da se borite za sebe, ali pred kraj perioda uspećete da povratite kontrolu nad svojim životom. Odbacite stare navike i ne plašite se promena.

Najpreciznije karte otkrivaju sudbinu za jun 2018: Nepogrešivo otkrivaju budućnost svakog znaka!

foto: Shutterstock

5

Ukoliko vas je neko uzimao zdravo za gotovo, vreme je da shvatite da ste uvek imali izbor. Možda će vam biti teško da prekinete takav odnos, ali ma koliko vam to bilo strano, budite sigurni da će rezultat biti pozitivan. Jun vam donosi hrabrost i avanturistički duh, a s tim dolaze i nove ideje, entuzijazam i iznenadni razvoj na poslovnom planu. Put ka vrhu počinje prvom stepenicom, a što pre krenete, pre ćete stići do cilja. Verujte u sebe, iako vam ovaj period donosi ranjivost i osećaj napuštenosti. Energija juna vas tera da se osamostalite i fokusirate na sebe i svoje ambicije. Dajte sebi dovoljno vremena da se prilagodite, negujte kvalitetne odnose, a s novim ljudima koji ulaze u vaš život budite oprezni.

6

Šesticama jun mesec donosi mir, ljubav, nove kontakte i iskrenost. Jedna od glavnih vrlina osoba rođenih u ovom broju jeste majstorstvo u rešavanju problema, a ovaj mesec može vam doneti mnogo takvih situacija. Budite taktični i sugerišite, ne zahtevajte. Agresija i sila radiće protiv vas, a ukoliko budete strpljivi, videćete da ipak imate više od jedne opcije. Ako nasilno budete želeli da ostvarite planove, postoji opasnost da sve krene po zlu. Jun vam donosi i situacije od kojih ste bežali u prethodnom periodu. Budite diplomatični i ljubazniji. Okolina će u ovom periodu imati razumevanja za vas, a vi ćete do kraja juna ponovo biti "svoji".

7

Ovaj period sedmicama donosi mnogo radosti, ali morate imati na umu da vas srećne okolnosti mogu zaslepeti. Konačno ćete se rešiti tereta koji već neko vreme nosite i oprostiti se od svega teskobnog iz prošlosti. Sedmice generalno imaju tedenciju da se bave trivijalnim stvarima umesto da se pozabave realnošću. To u ovom periodu naročito može biti problem na ljubavnom i prijateljskom planu. Ukoliko želite da promenite poslovni status, biće potrebno da naučite nove veštine i da radite na sebi. Porodica i prijatelji veoma su vam važni u ovom mesecu i nemojte odbijati njihovu pomoć. Ukoliko se nađete u ozbiljnoj situaciji, prihvatite je i fokusirajte se na realistično rešavanje problema. Budući da zračite optimizmom, nesuglasice ćete lako rešavati. Budite strpljivi, jer jun donosi više planiranja a manje ostvarenih ciljeva. Razmišljajte o tome kako da svoje ideje sprovedete u delo.

Veliki zdravstveni horoskop za jun 2018: Puno stresa donosi probleme, posetite lekara na vreme!

foto: Shutterstock

8

Jun osmice vraća na zemlju i donosi ostvarenje dugoplaniranih ciljeva. Ovaj period donosi vam neočekivana odlaganja i manje mentalne blokade. Razmišljajte o detaljima i analizirajte svaki naredni korak. Bićete začuđeni koliko toga možete da postignete samo s malo više strpljenja i vere u sebe. Uspešno ćete se suočiti sa strahovima. Cenite ono što imate: kao svoje talente i kreativnost, tako ljude koji vas okružuju. Ono što osmice u junu još očekuje suočavanje s odgovornošću. U nekim situacijama preći ćete ono što ste dosad smatrali svojim limitom. Ipak, nemojte prenagljivati, jer je moguć fizički zamor.

Dešavanja u junu oduzimaće vam energiju, zato koristite svaki slobodan trenutak za odmor. Kada budete osetili da su vaše strasti jače od strahova, to znači da vam je volja ojačala. Pred kraj meseca bićete zadovoljni postignutim.

9

Devetke takođe očekuju brojne promene ovog meseca. Jedan deo vas pitaće se da li je ta promena zaista potrebna, ali morate shvatiti da vaša želja za povratkom "u normalu" zapravo znači da se želite vratiti u prošlost. Imajte na umu da to podrazumeva ponavljanje starih grešaka i vraćanje starim navikama. Brojni problemi za koje ste mislili da su rešeni, u junu se vraćaju na velika vrata. Priznajte greške, nemojte osuđivati sebe i znajte da je promena trenutno jedina opcija. Obratite pažnju na svoj organizam, čuvajte se poroka i izbegavajte rizične situacije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs