Astro prognoze

Januar 2018, mesečni horoskop za Strelca: Morate da se oslobodite stresa!

Verujte u sebe, trudite se i konačno ćete ostvariti poslovni cilj koji ste davno zacrtali

Zanimljivosti
Autor:
Januar 2018, mesečni horoskop za Strelca: Morate da se oslobodite stresa!
Foto: Shutterstock

Posao: Sada je pravo vreme da sprovedete u delu ideju koja vam dugo stoji na umu. Nikada nije kasno iako vam se to možda na prvi pogled čini. Setite se samo koliko je ljudi postiglo uspeh tek u 60-im ili 70-im godinama života.

Mislite li da su oni smatrali za sebe da im je kasno? Mislite li da bi postigli taj uspeh da su mislili da je to u startu propalo i da džabe gube vreme? Naravno da nisu. Verovali su u sebe i sledili svoje ideje i instinkte. Tako možete i vi, a sada je baš pravo vreme za to. Samo istrajte i verujte u sebe.

Ljubav: Prava ljubav nikada nije bila bliža za sve slobodne Strelce. Dopustite da vam se ljubav desi i možete ovog meseca upoznati ljubav svog života sa kojom možete kasnije započeti i zajednički život. Samo nemojte imati predrasude i čuda se mogu desiti za sve vas koji ste slobodni. Za one koji su već u ozbiljnim vezama ili brakovima, trebalo bi sve da bude mirno, bez puno turbulencije. Samo se čuvajte svađa krajem meseca.

Zdravlje: Iako u poslednje vreme primećujete pojavu većeg stresa i nagomilanih briga, ne želite da to podelite sa vama bliskim i dragim osobama. To je uglavnom greška. Nagomilan stres i briga koja se ne podeli sa nekim, vremenom može dovesti do bolesti i još većih problema.

Najbolje je da ono što vam stoji na duši, što vas pritiska i muči, podelite sa osobom u koju imate najviše poverenja. Tako ćete olakšati dušu i učiniti dobru stvar za opšte stanje svog organizma i zdravlje generalno.

Godišnji horoskop za Strelca: Napredak i sreća na svim životnim poljima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs