Iz astro ugla

Januar 2018 mesečni horoskop za Lava: Na samom početku godine upoznaćete srodnu dušu!

Odlučili ste da malo usporite tokom praznika, a poslovi koji moraju da se urade, sačekaće vas u drugoj polovini meseca...

Zanimljivosti
Autor:
Januar 2018 mesečni horoskop za Lava: Na samom početku godine upoznaćete srodnu dušu!
Foto: Shutterstock

Posao: Karijera vam je napredovala poslednjih meseci, ali posle praznika očekujte da radim malo jačim tempom nego inače. Tokom prazničnih neradnih dana će se nagomilati dosta stvari koje ćete posle morati da odradite od druge polovine januara. Ipak, to ne treba da vam brine jer ćete vi svakako sve to postići i odraditi na vreme kao što to uvek i biva. Tako da – bez brige i samo opušteno, što bi današnji mladi rekli.

Ljubav: Ovaj mesec januar će biti dosta aktivniji i življi nego mesec decembar. Dok ste se u decembru pripremali za Novu godinu i praznike, pa niste imali vremena za ljubav, januar je sada pravi trenutak za to. Svi slobodno lavovi imaju odličnu priliku da već u prvim danima januara upoznaju novu osobu sa kojom mogu započeti jako lepu vezu koja može kasnije kulminirati i brakom.

Zdravlje: Zdravstveno stanje bi trebalo u velikoj meri da se popravi tokom ovog meseca pa bi neki problemi koje vučete iz 2017 mogli polako da nestaju. Da bi se to desilo, jako je bitno da ostajete pozitvnog duha i da ne dozvolite crnilu sadašnjice da vas obuzme i da postanete kivni na sve i na svakog. Svako ima svoj put i svi ti koje smatrate da loši, takvi su zato što imaju nisku svest. To je sve jedan put koji oni moraju da prođu. Zato se potrudite da imate razumevanja za sve i da ne dozvolite da to utiče loše na vašu psihu i zdravlje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

horoskop