Iz astro ugla

Januar 2018 mesečni horoskop za Raka: Upoznaćete ljubav svog života!

Ovaj mesec pokušajte da se opustite, provedete što više vremena sa svojim najbližima i povedite računa o ishrani.

Zanimljivosti
Autor:
Januar 2018 mesečni horoskop za Raka: Upoznaćete ljubav svog života!
Foto: Shutterstock

Posao: Iako još uvek traje faza kada nižete uspehe na poslovnom planu, ne dozvolite da vam mali padovi poljuljaju samopouzdanje i pozitivnost. Sve stvari se poslože na kraju baš onako kako treba. Pred vama je sasvim korektan mesec tako da što se posla tiče nemate previše razloga za brigu. Sve se odvija standardnim tokom kada je mesec januar u pitanju tako da budite bez brige i iskoristite ovaj mesec za malo više odmora i opuštanja.

Ljubav: Sredinom januara je velika šansa za sve slobodne Rakove da upoznaju ljubav svog života. Kada se smiri praznična euforija, tada je pravo vreme za novu ljubav. Većina Rakova koji su u ozbiljnoj vezi ili braku konačno će tokom ovog meseca naći pravo ljubavno ispunjenje, mir i stabilnost u svom odnosu. Pored toga, trudite se da provedete dovoljno vremena i sa ostalim članovima svoje porodice i da učinite da i njima praznici prodju u miru i ljubavi.

Zdravlje: Krajem januara se posebno pričuvajte što se zdravlja tiče, jer su moguće bezazlenije prehlade. Ne dozvolite da svoj organizam zatrujete brzom hranom tokom praznika već jedite umereno i hranite se zdravije. Idealno je da početak nove godine bude početak i mnogo zdravijih navika. Pored zdravijih navika što se ishrane tiče, bilo bi dobro da vodite računa i šta unosite u svom um. Ugasite TV i slična čuda koja vam samo pune glavu crnim vestima, tugom i nervozom. Odaberite neke lepe i poučne knjige koje će vam podići nivo svesti i izdići iznad sivila u kom se svet trenutno nalazi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs