VASILIJE VUJOVIĆ JE PRE 6 GODINA PROGLAŠEN ZA NAJLEPŠEG DOKTORA NA SVETU: Evo kako danas izgleda i čime se bavi

Srpski doktor za kojim uzdišu žene širom sveta, sada je još lepši nego pre šest godina

Zanimljivosti
13:50h Autor:
VASILIJE VUJOVIĆ JE PRE 6 GODINA PROGLAŠEN ZA NAJLEPŠEG DOKTORA NA SVETU: Evo kako danas izgleda i čime se bavi
Foto: Printscreen/Instagram

Pre šest godina je britanski Dejli Mejl našeg hirurga Vasilija Vujovića proglasio za najprivlačnijeg doktora na svetu. Od tog momenta ovaj 35-godišnjak ne može da se odupre ženama i muškarcima širom sveta.

Nepristojne ponude samo pljušte i to svi možemo videti na njegovom Instagram nalogu, gde ispod fotografija ovog zgodnog doktora ima raznih komentara.

Vasilije je jedno vreme isključio svoj nalog na instagramu, da bi se sada opet vratio i to sa novim fotografijama. Sada možemo da vidimo da, kako vreme prolazi, on je još zgodniji i lepši.

Vasije Vujović je specijalista estetske, rekonstutruktivne i plastične hirurgije i na njegovom Instagram profilu između selfija, možemo videti i fotografije uspešnih operacija kojima se doktor ponosi.

Doktor Vujović je rođen 1988. godine u Beogradu, a u prestonici ima svoju ordinaciju.

Malo ko zna da je Vasilije oženjen čovek i otac jednog dečaka.

Ranije je, kada je bio mlađi, trenirao upravo atletiku, ali i kikboks, a može da se pohvali i crnim pojasom u aikidu.

U jednom intervjuu je rekao kako je oduvek želeo da postane doktor i kako je on prvi u svojoj porodici koji to i jeste.

"Iako zvuči kao kliše, imao sam viziju da želim da budem hirurg", govorio je tada.

Estetske procedure koji ovaj mladi doktor radi su različite, a kako ističe, glavna karakteristika je da ljudi koji se odluče na neke od zahveta budu zdravi. Prema njegovom iskustvu, za estetsku hirurgiju se više odlučuju žene i uglavnom rade grudi, usne i zadnjicu. Kaže da i muškarci u Srbiji dolaze na kliniku za uvećanje i korekcije usana - ali im je glavni zahtev, manji nos.

Kada je reč o tome kako se izborio sa ponudama koje su mu kroz karijeru dolazile od starne žena, on je dao jednostavan odgovor:

"Čovek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima. Moraš da odolevaš raznim iskušenjima, od tebe se očekuje mnogo u svakom trenutku, u svakoj sferi života. Imam poteškoća zbog toga, ali sve to može da ti imponuje i prija, samo čovek treba da nauči da se izbori sa tim. Nije bitno ko kako izgleda. Najbitnije je šta ti znaš da uradiš, i šta imaš u glavi, naročito u poslu kojim se ja bavim ", rekao je mladi doktor pre nekoliko godina.

Pogledajte još njegovih fotografija u našoj galeriji:

1 / 5 Foto: Pritnscreen/Instagram

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs