prava dama

NATAŠA IZ PANČEVA JE BILA NAJPOŽELJNIJA STJUARDESA NA SVETU: A onda je promenila posao i usledio je NEVEROVATAN PREOKRET

Nataša Babić je nekada bila veoma uspešna stjuardesa koja je plenila svojom pojavom u avionu, a potom je postala profesionalna šminkerka.

Zanimljivosti
11:47h Autor:
NATAŠA IZ PANČEVA JE BILA NAJPOŽELJNIJA STJUARDESA NA SVETU: A onda je promenila posao i usledio je NEVEROVATAN PREOKRET
Gde je danas najlepša stjuardesa iz Pančeva?, Foto: Printscreen Instagram / nattasha.b

Nataša Babić iz Pančeva (28) dugo je bila stjuardesa i slovila je za jednu od najseksepilnijih koju krasi posebna lepota. Život joj je izgledao kao iz bajke, iako su višesatni letovi bili izuzetno naporni, kao i nagle pormene vremenskih zona. Ali, budila se u jednoj državi, ručala bi u drugoj, dok bi u trećoj spavala.

Živeći životom stjuardese obišla je 36 zemalja i stekla brojne prijatelje. Međutim, napravila je preokret i otišla je u drugom smeru. Kako je uvek sređivala svoje koleginice i bila je najbolja u tome, posvetila se ulepšavanju žena, te je postala profesionalna šminkerka.

- Bilo je teško prelomiti i dati otkaz posle toliko godina letenja, vežeš se za avion, za taj način života, za prijatelje koje si stekla usput. Najteže mi je bilo zbog njih, nas sedam Srpkinja je živelo zajedno i prošle smo mnoge lepe, a i teške trenutke, to su prijatelji koji ostaju za ceo život. Imala sam neke druge ciljeve, tačnije, razlog mog odlasaka bilo je upisivanje studija u Americi - priseća se Nataša kako je prelomila i promenila svoj život.

Ističe da joj je posao stjuardese doneo nezaboravna iskustva. Šetanje s kraja na kraj sveta, jednog dana ispijanje koktela na plaži, drugog dana šoping tura u modnim prestonicama sveta, trećeg dana nova destinacija.

- Živim u Maskatu, u državi Oman, a radim kao stjuardesa već godinu dana. Nisam obična devojka, srećna sam što živim u državi za koju skoro niko ne zna - rekla je Nataša pre pet godina.

I pre neko što se "vinula u nebo" u Srbiji je imala lep život, te naglašava da joj novac nije bio glavni motiv da se oproba u profesiji koja privlači brojne pripadnice lepšeg pola.

- Pare su mi nebitne jer sam ih imala i kod kuće. Moji imaju privatnu firmu, pa mi to novac nikada nije bio problem. Želela sam da se osamostalim i počnem da zarađujem za sebe. Zadovoljna sam što sam se sama snašla - zaključila je sada Nataša.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / nattasha.b

Danas živi u Pančevnu i poptuno je posvećena poslu, te neretko ide i na usavršavanja iz oblasti šminkanja, a uskoro otvara i svoj studio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs