nije mogla da veruje

Zaprepastila se: Uz pozivnicu za venčanje dobila je uputstvo za ponašanje i stajling!

Poštovanje želje mlade je nešto što se očekuje od zvanica, ali ovakvo uputstvo ponašanja svakog bi iznerviralo

Wedding
Autor:
Zaprepastila se: Uz pozivnicu za venčanje dobila je uputstvo za ponašanje i stajling!
Foto: Shutterstock

Jedna gošća na venčanju je ostala u šoku kada joj je od mladenaca uz pozivnicu stiglo i uputstvo za ponašanje, ali i za stajling, šminku i frizuru.

Kada je videla šta sve piše u uputstvu ostala ostala je bez teksta, a svoj bes je iskalila na društvenim mrežama, te je na Fejsbuku napisala status koji je privukao veliku pažnju.

U pozivnici je pisalo da celo lice ne bi trebalo da bude našminkano, od frizura su dopuštene samo "bob" i konjski rep, odeća ne sme da bude svetlijih boja, a zabranjeno je i razgovarati s mladom, piše Daily Mail.

Da nije šokirana samo ova zvanica, pokazala je i brza reakcija korisnika društvenih mreža koji su besnoj gošći venčanja ostavili u kratkom roku 859 komentara.

Venčanje se pretvorilo u najgori košmar: Mlada je ovim zahtevima šokirala goste!

foto: Shutterstock

Osim što bi trebalo da dođu od 15 do 30 minuta pre početka venčanja, organizator je u uputstvu naveo i da nije dopušteno ulaziti na Fejsbuk dok ne dobiju odobrenje.

Zabranjeno je i snimanje ceremonije venčanja, a mladencima bi trebalo pokloniti nešto u vrednosti od najmanje 75 dolara. Skuplji pokloni su poželjniji.

Najbolje što možete da napravite u ovakvoj situaciji jeste da potvrdite svoj dolazak na venčanje, a onda se uopšte ne pojavite. Verojavno će vam ovakva mlada poslati račun za uplatu", jedan je od komentara.

Svadbene običaje u Srbiji svi znate, ali ovo ne: Postoji 7 tipova srpskih mlada, evo koji su!

foto: Shutterstock

Drugi su se našalili s predlogom da plati "ulaznicu" od 75 dolara kako bi uživo gledala dramu ovog venčanja.

Neki su otišli toliko daleko da su predložili ženi da ode na venčanje u svojoj venčanici, napravi frizuru kakvu želi, povede sa sobom ceo tim fotografa i snimatelja i napravi sve suprotno.

5 ključnih trendova za letnje venčanje: Detalji su najvažniji! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs