Šokantno

Proglasili ih mrtvima i oplakali: Na iznenađenje svih, vratili se sa onog sveta! (FOTO)

Iako zvuči kao scenario iz nekog filma, u pitanju su stvarne situacije koje će vas zapanjiti
Lifestyle
22:16h Autor:
Proglasili ih mrtvima i oplakali: Na iznenađenje svih, vratili se sa onog sveta! (FOTO)
Foto: Thinkstock

Ove priče nisu scenariji Stivena Kinga, već stvarni događaji koji su preživeli nesrećnici širom sveta. Oni su ljudskom greškom proglašeni mrtvima, a u svet "živih" vratili su se na opšte čuđenje...

1. Baka koja se iz mrtvih vratila da skuva ručak

Kineskinju Li Ksiufeng su proglasili mrtvom nakon što je njeno telo pronađeno u spavaćoj sobi bez ikakvih znakova života s vidljivom ranom na glavi. Smestili su je u kovčeg u njenoj kući, a na njenu sreću on nije bio zapečaćen. Nakon punih šest dana žilava bakica se probudila iz stanja duboke nesvesti i izašla iz kovčega. Planovi za njenu sahranu su bili dogovoreni, a već je bilo održano i bdenje.

Dan pre sahrane prijatelji i porodica su se okupili u kući da bi pronašli prazan sanduk. Nakon bizarne potrage za telom, bakicu su pronašli u kuhinji za šporetom. Nije joj bilo jasno zašto je čudno gledaju, a kasnije je objasnila da se probudila nakon što je dugo spavala. Bila je strašno gladna, pa je odlučila da skuva sebi nešto.

Žena se vratila sa onog sveta i otkrila: 12 saveta za život bez kajanja! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube/All5!
Foto: Printscreen Youtube/All5!

2. Prostitutka umrla na "zadatku"

Prostitutka iz Zimbabvea umrla je tokom seksa s klijentom u hotelskoj sobi u Bulavaju. Nakon što se srušila, njena uplašena mušterija je nazvala policiju, a na opšte čuđenje vratila se među žive u onom trenutku u kojem su njeno telo stavili u metalni sanduk. Probudila se vrišteći, a vikala je: "Želite da me ubijete, želite da me ubijete!" Uplašeni gosti i hotelsko osoblje su se razbežali. Potresena prostitutka s nadimkom Mandlo kući je otpratila druga prostitutka, piše Odee.

Poznati medijum tvrdi: Preminule osobe žele da znate ove 4 stvari!

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

3. Probudila se nakon tri dana u mrtvačnici

Neverovatnu 61-godišnju Ruskinju lekari su čak dva puta proglasili mrtvom, ali nijednom nije zaista umrla. Ljudmilu Steblitskaju odveli su u bolnicu pošto se nije osećala dobro, a nakon što su došle da je posete ćerka (29) i unuka (9), rečeno im je da je preminula. Ožalošćena ćerka je počela pripreme za sahranu i već je potrošila ogromnu svotu na cveće i druge troškove. Otišla je do bolnice da bi pokupila majčino telo, gde su joj rekli da pričeka jer lekari nisu obavili obdukciju.

Tada joj je pristupio uplašeni lekar i rekao joj da je majka živa i da diše u svom krevetu. Uletela je u sobu i videla mamu kako je doziva. Baka nije mogla da se seti šta se dogodilo, sem da se nije osećala dobro i da je došla u bolnicu. Provela je tri dana ležeći u ledeno hladnoj mrtvačnici, dok ju je njena porodica oplakivala. Probudila se u pripremi za obdukciju, a njena koža se već ljuštila od hladnoće. Lekar koji je to doživeo tražio je mesec dana bolovanja.

Godinu dana nakon Ljudmile, koja pati od srčanih tegoba, se dogodio još jedan incident u kojem je proglašena mrtvom. Ovog puta su lekari bili pametniji, pa se iz duboke nesvesti probudila nakon nekoliko sati.

Dečak (5) pamti svoju smrt: Bio sam crnkinja, poginuo sam u požaru! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube/All5!
Foto: Printscreen Youtube/All5!

4. Dečak ustao u kovčegu

Dvogodišnji brazilski dečak se probudio u otvorenom kovčegu, seo je i uspravio se, a potom zatražio vode da bi ubrzo ponovno legao i izgledao beživotno. U slučaju koji se čini previše neverovatnim da bi bio istinit, Kelvin Santos prestao je da diše usled komplikacija s teškom upalom pluća. Navodno je preminuo u bolnici u severnom Brazilu u 19 sati i 40 minuta, a njegovo telo su zamotali u vreću i dali roditeljima. Nad njim su bdeli cele noći i smestili ga u kovčeg.

Sledećeg dana je bila zakazana sahrana, a sat vremena pre njega Kelvin se probudio s rečima: "Tata, ja bih vode". Svi su počeli da vrište i nisu mogli da veruju svojim očima, ali Kelvin je opet legao. Odmah su ga odveli u bolnicu, ali lekari su ponovno pregledali dečaka i potvrdili da nema znakova života. Prodica je odlučila da odloži sahranu, ali nesrećni dečak se ipak više nije probudio, pa je sahranjen.

Od smrti se ne može pobeći: 6 istina o umiranju koje će vas naježiti!

Foto: Printscreen Youtube/All5!
Foto: Printscreen Youtube/All5!

5. Probudila se na svojoj sahrani, pa umrla od infarkta

Ruskinja Fagilja Muhamedžijanov (49) greškom lekara je proglašena mrtvom. Na samoj sahrani dogodilo se čudo - pokojnica je otvorila oči. Ali, scena svoje sahrane i ideja da je trebalo da je živu sahrane je ženu potpuno prestravila, a ona je vrištala kao i drugi na sahrani. Nakon što su se ljudi sabrali, žurno su je odveli do hitne. Ipak, pomoći joj nije bilo - preminula je od posljedica srčanog udara.

Umrla 13 puta i vratila se u život: Neverovatna priča mlade žene (28)!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs