Dokaz reinkarnacije?

Dečak (5) pamti svoju smrt: Bio sam crnkinja, poginuo sam u požaru! (VIDEO)

Nakon što sam umro, otišao sam na nebo i video sam Boga. On me je gurnuo natrag i kada sam se probudio bio sam beba i vi ste me nazvali novim imenom Luk, objasnio je dečak majci
Lifestyle
10:16h Autor:
Dečak (5) pamti svoju smrt: Bio sam crnkinja, poginuo sam u požaru! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/EhkVideo

Luk Rulman iz Sinsinatija u Ohaju naizgled je sasvim normalan petogodišnjak. Ali, njegova majka Erika je čvrsto uverena da se on priseća svog prošlog života u kojem je umro nakon skoka iz zgrade u plamenu 1993. godine. Iako mu roditelji nikada nisu pričali o reinkarnaciji, Luk je, čim je progovorio, počeo da opisuje svoj prošli život. Sve je počelo tako što je sve stvari nazivao "Pem" i bukvalno je bio opsednut tim imenom.

Lekari znaju ono što mi ne znamo: Ovako oni žele da umru!

"Govorio je da je, kad je bio devojčica, imao crnu kosu i minđuše nalik mojima", izjavila je njegova majka Erika za Fox8.

Kada je Erika počela da ga ispituje o Pem, Luk joj je objasnio da je on bio Pem i da se vrlo jasno seća procesa reinkarnacije usred kojeg je "gurnut natrag" na zemlju i ponovo rođen.

"Nakon što sam umro, otišao sam na nebo i video sam Boga. On me je gurnuo natrag i kada sam se probudio bio sam beba i vi ste me nazvali novim imenom Luk", objasnio je dečak majci.

Erika tvrdi da je Luk svoju priču ispričao kroz činjenice koje nikako nije mogao da sazna sam. Otkrio joj je, između ostalog, i da je živeo u Čikagu. Erika je sada raspolagala s tri činjenice - njegovim imenom, uzrokom smrti i mestom stanovanja. Bacila se na istraživanje i našla snimak vesti iz 1993. godine. Jedan od priloga bio je posvećen požaru u hotelu "Pakston" s kojeg je skočila žena Pamela Robinson i u kojem je umrlo ukupno 19 ljudi.

Poznati medijum tvrdi: Preminule osobe žele da znate ove 4 stvari!

Za dečaka se u međuvremenu zainteresovao i producent televizijske emisije o paranormalnim pojavama. U njoj su pred dečaka stavili nekoliko fotografija Afroamerikanki u 30-im godinama, a Luk je odmah pokazao na sliku Pamele i rekao da je to žena koja je on bio u prošlom životu. Erika je na kraju uspela da dođe i do porodice poginule Pamele, pa su zajedno zaključili da su ona i Luk imali neobično mnogo zajedničkih karakteristika i interesa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs