astro prognoza

STIŽE NAM MLAD MESEC U ZNAKU RIBE 10. MARTA: Idealno vreme za NOVE IDEJE, a njima se otvara put ka OSTVARENJU SNA

Mlad Mesec u Ribama dolazi nam 10. marta 2024. i sa sobom nosi neverovatnu kreativnu energiju.

Horoskop
13:25h Autor:
STIŽE NAM MLAD MESEC U ZNAKU RIBE 10. MARTA: Idealno vreme za NOVE IDEJE, a njima se otvara put ka OSTVARENJU SNA
Foto: Shutterstock

Stiže nam Mlad Mesec u znaku Ribe 10. marta i sa sobom donosi veliku količinu pozitivne energije za rad i stavranje. Idealan je period za nove ideje i kreativan rad. Vremene je da zaronimo u naše snove i krenemo u proces ostvarenja!

Naime, Mlad mesec u martu je zapravo jedan od najboljih u godini za negovanje našeg kreativnog i intuitivnu praksu. Osećaćemo podršku kada su u pitanju ove oblasti našeg života, tako da je neophodno otvoriti put ovoj važnoj energiji da preusmeri našu svakodnevicu, ali i život uopšte.

Mlad mesec
foto: Shutterstock

Kreativno delovanje je, takođe, podržano pod ovim mladim mesecom, ali pokušajte da ne razmišljate o tome. Ova energija ne želi da se umotamo u svoje misli razmišljajući o svim detaljima, ona želi da slušamo svoja srca, verujemo i budemo u redu sa nepoznavanjem puta. Ovaj mlad Mesec je takođe Supermesec, jer će biti blizu Zemlje. Upravo zbog toga ćemo njegovu energiju osetiti posebno snažnom i iznenađujućom. Važno je da koristite ovaj fenomen da unesete novu, svežu i inspirisanu energiju u svaki kutak svog života.

Ovo je najbolje vreme da zadržite viziju i dozvolite kreativnoj inspiraciji da preuzme. Sada je pravo vreme da prizovete obilje i manifestujete dolazak sreće i uspeha. Najavljujući predstojeću sezonu pomračenja Mladi Meseci su početak Mesečevog ciklusa, a Pun Meseci su njegov vrhunac. Pun Mesec koji prati mlad mesec je zapravo pomračenje Meseca, a to samo doprinosi njegovoj snazi. Pomračenja su uvek veoma transformativno doba godine.

Devojka, Proleće
foto: Shutterstock

Oni imaju tendenciju da donesu promene, pomake i preokrete koji nam omogućavaju da se podignemo na viši nivo i dođemo do nove evolucije svesti. Iako ponekad mogu biti izazovni, pomračenja nas uvek stavljaju tamo gde treba da budemo. Pomračenje koje sledi nakon ovog mladog meseca će osvetliti naše odnose. Mogli bismo postati saosećajniji i skloniji opraštanju. Možda ćemo otkriti da naša romantična strana preuzima prednost, pomažući nam da omekšamo i jasnije izrazimo svoja osećanja. Međutim, iako je ovo divna energija, moramo voditi računa o donošenju odluka i ubrizgati dozu realnosti u ružičastu stvarnost koja nas sada okružuje.

Stil / Forever Conscious / sensa.story.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs