SAZNAJTE VAŠE SREĆNE DANE PO HOROSKOPU: Evo koji znaci će se susresti sa DOBITKOM, a koga čeka ostvarenje ciljeva

Saznajte koji će to biti srećni dani za vas u nedelji koja nam predstoji i osmelite se da uradite nešto odvažno jer zvezde će vam biti naklonjene

Horoskop
Autor:
SAZNAJTE VAŠE SREĆNE DANE PO HOROSKOPU: Evo koji znaci će se susresti sa DOBITKOM, a koga čeka ostvarenje ciljeva
Foto: Profimedia

Ogledalo srećnih dana je ono isto pred kojim se ujutro umivamo, srećnih dana, u stvari, ima više nego što imamo vremena...i neka saveti ovog Horoskopa samo ubrzaju njihovo pridruživanje Vašem životu.

Ovan

Stalo Vam je da poboljšate svoju poziciju u odnosu na ostale saigrače i vešto kalkulišete u raznim situacijama. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Po potrebi računajte i na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i subotu.

Bik

Ne možete da promenite redosled događaja na takmičarskoj sceni i nedostaje Vam koncentracija u završnim fazama igre. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, dobitak je moguć: u sredu, petak i subotu. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje izmiču kontroli u utorak i četvrtak.

Blizanci

Povremeno možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Važno je da prepoznate najbolji trenutak kada treba da sprovedete uspešnu akciju u sredu, četvrtak i subotu. Ako Vas prate razne sumnjive okolnosti, obavezno izbegavajte faktor rizika koji potencira veće rivalske odnose u ponedeljak i nedelju.

Srećna žena, Žena, Devoja, Sreća, Osmeh
foto: Shutterstock

Rak

Uz velike ambicije koje imate potrebni su i određeni uslovi kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve. Deataljno isplanirajte redosled poteza, dobitak je moguć u sredu, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u četvrtak i petak.

Lav

U svom prepoznatljivom stilu i uz hazarderske manire spremni ste da oprobate igračke sposobnosti na različitim stranama. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale saigrače u petak i nedelju.

Devica

Ponekad je sreća varljiva i ume da izozostane u presudnom momentu. Sve je lakše kada unapred pripremite neku rezervnu varijantu. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, sredu i petak. Važno je da nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i nedelju.

Žena, Devojka, Jesen, Sreća
foto: Shutterstock

Vaga

Umete da procenite povoljnu priliku. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu koja garantuje uvećani dobitak: u utorak, četvrtak i subotu. Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali svoj ulog i što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u sredu i petak.

Škorpion

Postoji mogućnost da promenite svoju poziciju. Važno je da smišljenom taktikom nadmudrite ostale suigrače i upotrebite svoje skrivene adute u ponedeljak, utorak i petak . Možete da računate i na pozitivne uticaje bele boje. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Riba, Device ili Bika u sredu i četvrtak.

Strelac

Nalazite se u promenljivoj formi i pokušavate da zadržite dobru poziciju. Možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u ponedeljak, četvrtak i subotu . Sačuvajte dodatnu meru opreza i posebno izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i petak.

Sreća, Žena, Devojka
foto: Shutterstock

Jarac

Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da procenite najbolji trenutak za akciju. Nemojte oklevati, sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u ponedeljak, sredu i petak. Važno je da kombinujete različite mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju. Ako Vas neko ometa izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i četvrtak.

Vodolija

Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i uporno forsirate svoje ciljeve. Ponekad sklonost ka riziku deluje kao velika prednost u odnosu na ostale suigrače i donosi značajniji uspeh. Na Vama je da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju u ponedeljak, utorak i sredu. Izbegavajte neke ekstremne situacije u četvrtak i petak.

Ribe

Postoje različite mogućnosti izbora, ali Vi imate sjajan impuls i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u utorak, petak, nedelju. Obavezno računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Važno je da sačuvate dobru poziciju u ponedeljak i četvrtak.

Stil/Astrolook

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs